Haberler

Programında Ebru Gündeş'in şarkısını duyan Seren Serengil çileden çıktı: Ben varken bunu çalamazsınız

Güncelleme:

Seren Serengil, yorumculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programında davalık olduğu Ebru Gündeş'in şarkısının çalınmasına tepki gösterdi. Canlı yayında sinirlerine hakim olamayan Serengil, "Ebru Gündeş şarkısını neden koyuyorsunuz? Bu kadının bize yapmadığı şey kalmadı. Ben burada olduğum sürece bunu çalamazsınız" dedi.

Açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Seren Serengil, Ebru Gündeş hakkında bu zamana kadar birçok iddiada bulundu. Hatta Serengil Yaşar İpek ile evliliğinin bitmesinin bir nedeni olarak da Ebru Gündeş'i gösterdi. Serengil, dün canlı yayında bir süredir davalık olduğu Gündeş'in şarkısını duyunca sinirlerine hakim olamadı.

"BEN BURADA OLDUĞUM SÜRECE EBRU GÜNDEŞ ŞARKISI ÇALAMAZSINIZ"

Söylemezsem Olmaz programının başında Ebru Gündeş'in şarkısı çalındı. Şarkıda Arto ve Bircan Bali bir şey söylemezken Serengil tepki gösterdi. Yayında kendine hakim olamayan Serengil, "Reji neden Ebru Gündeş şarkısıyla başladık? Ebru Gündeş'in şarkısını niye buraya koyuyorsunuz? Bana mahkeme açtı, bize yapmadığı bir şey kalmadı. Niye ödüllendiriyorsunuz onu anlamıyorum. Rejinin cevap hakkı falan yok. Gerçekten burama kadar getiriyorsunuz. Bu programda ben olduğum sürece Ebru Gündeş'in şarkısını çalamazsın. Bize mobing uygulayıp dava açtı. Konusunu konuşurum ama şarkısını çalamazsın" dedi.

Programında Ebru Gündeş'in şarkısını duyan Seren Serengil çileden çıktı: Ben varken bunu çalamazsınız

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Seren Serengil Ebru Gündeş Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (4)

Hek Tor:

Ya bu Seren daha birkaç hafta önce ölüm döşeğinde değil miydi? Kendini o kadar acındırmış, milletten kendisi için dua dilenmemiş miydi?

54
4
yanıtYanıtla
uCube :

He, sen yine dua et ne olacak. Dua etmek kötü mü? Kötü de olsa dua et boşver. ;))

yanıt4
yanıt22
Ahmet Gündoğdu:

rezalet kanal ve ınsanları,çöp insanlar.

4
0
yanıtYanıtla
Ülgen Aksu:

seren senin ebu gümdeşle ne alıp veremediyin var kadın harika bir ses mükemmel

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title