Haberler

Klip Çekiminde Kaza Geçiren Popçu Selen, Ölümden Döndü

Güncelleme:

Yeni single'ı 'Şahane Ben' ile hayranlarına merhaba diyen Popçu Selen, klip çekimi sırasında dekorun bir anda düşerek kafasına çarpması sonucu büyük tehlike atlattı.

Türk Pop Müziği sevenlere maxi single albümü 'Şahane Ben' ile merhaba diyen Selen, klip çekiminde sette kaza geçirdi. Kafasından yaralanan genç popçuya hastanede 10 dikiş atıldı.

GÖRÜNMEZ KAZA

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı maxi single'ı 'Şahane Ben' ile hayranlarına merhaba diyen Popçu Selen, şarkının klip çekimi çalışmalarında kaza geçirdi. Deniz Akel'in yönetmenliğinde İstanbul Ortaköy'de çekilen klipte yaşanan kaza, Selen'in zor saatler geçirmesine sebep oldu.

DEKOR KAFASINA ÇARPTI

Mekanda kullanılan dekorun bir anda düşerek kafasına çarpması sonucunda kafasında açılma meydana gelen Selen, acil olarak hastaneye kaldırıldı. Genç popçuya anında müdahele eden doktorlar Selen'e 10 dikiş attı. Kazadan sonra tekrar kamera karşısına geçen Selen "Evet bir kaza yaşadık, nazar diyelim. Neticede güzel bir klip çektik, her şeyde bir hayır vardır" yorumunda bulundu.


KLİP 150 BİN TL'YE MAL OLDU

Selen'in geçirdiği kaza sonucu iki farklı günde çekilen 'Şahane Ben' klibinin 150 bin TL 'ye mal olduğu belirtildi. Aynı zamanda albümün çıkış parçası olan şarkının sözleri Şebnem Sungur, müziği Gökhan Tepe imzası taşırken müzik direktörlüğünü de Erhan Bayrak üstlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Gökhan Tepe Deniz Akel İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500

Yorumlar (7)

rasim parayok:

bizene lenn bizeneeeeeeeeee

9
0
yanıtYanıtla
haydar:

hurdaya çıkmış bunun neresi genç

8
1
yanıtYanıtla
PSL HAKAN:

Şahane Ben diye şarkı yaparsan başına bunlar gelir bacım. GEÇMİŞLER OLSUN.

7
0
yanıtYanıtla
TKHK:

Türk Pop Müziği, Şebnem Sungur, Gökhan Tepe, Türk Lirası, Deniz Akel, Yönetmen, Istanbul, İstanbul, Saatler, Hastane

2
1
yanıtYanıtla
riza akyokus:

reklamda biraz creative olun ; yalan haber maksimum klip maliyeti 10 bin tl

2
0
yanıtYanıtla
Sülo:

Bu Kim Yahu. . . ???

0
1
yanıtYanıtla
gariban:

arkadaş kafa patlak suratta full makyaj nasıl bişeydir bu madem ölümden döndün olayın şokundan senin değil makina karşısına çıkmak aptala bağlaması gerekiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title