Haberler

Popçu Berkay, Eşi Özlem Ada Şahin'e 2 Buçuk Milyon Liralık Araba Aldı

Güncelleme:

Ünlü popçu Berkay, 2. evlilik yıl dönümünde yaptığı pahalı jestle eşi Özlem Ada Şahin'e 2 buçuk milyon lira değerinde cip hediye etti.

Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre, ailesine olan düşkünlüğüyle bilinen popçu Berkay, eşi Özlem Ada Şahin'le evliliklerinin 2'nci yıl dönümü için kesenin ağzını açtı. Şarkıcı önceki gün eşi için aldığı lüks model ciple Nişantaşı'nda görüntülendi.

2 BUÇUK MİLYONLUK SÜRPRİZ

Direksiyonun başına geçip evinin yolunu tutan Berkay, "Aracı çok yeni aldım, ama kendim için değil. Canım eşim Özlem'e hediye aldım. Şimdi ona götürüyorum, sürpriz olacak." dedi. Bonkör popçunun Özlem Ada Şahin'e aldığı cipin fiyatı ise 350 bin Euro yani yaklaşık 2 milyon 400 bin lira.

Popçu Berkay, Eşi Özlem Ada Şahin'e 2 Buçuk Milyon Liralık Araba Aldı

Popçu Berkay, Eşi Özlem Ada Şahin'e 2 Buçuk Milyon Liralık Araba Aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özlem Ada Şahin Halil Çilingir Magazin Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500

Yorumlar (40)

adalet:

bunu da sanatçı yapan zengin eden sünepeler yüzünden bu haberi okumak zorunda mıyım?

18
1
yanıtYanıtla
fg:

Ahmaklar sizin cebinizden çıkan parayı yiyor. Sİz zengin ettiniz bu ve bunun gibileri. . Şimdi öyle bakarsınız arkasından. .

16
3
yanıtYanıtla
Çok garip:

hiçbir şarkısını bilmem dinlemem bu bile bu kadar kazanıyor ise, bilindik daha popiler olanların kazandığı parayı kimse rüyasına bile getiremez sanırım.

17
1
yanıtYanıtla
SEYMA:

Kizlar erkeklerin yuzlerine bakmayin yasliliginada bakmayin size ne hayat yasatabilir ona bakin bakin eslerine ne almiyorlar ya evde oturur kuru ekmek yiyip bakimsizliktan gidersiniz yada agac gibi yeserirsiniz secim sizin

5
12
yanıtYanıtla
Büşra:

ADAM ESINI SEVIYOR .DRGER VERIYOR ALIYOR..SEVGI HEDIYEYLE OLCÜLMEMELI ... BAZEN KUÇÜK BI CICRK BILE YETER YETER KI KALP LER BIR OLSUN

8
7
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

BIKTIN SENDEN. . . İŞİNE BAK! FİKRİ OLAN KENDİNİ İFADE EDER. KENDİNİ İFADE ZORLUĞU ÇEKİYORSAN, YAKINDA KABIZLIKTA ÇEKERSİN. BU KIZI DİKKATLİ TAKİP ET, OKU. BELKİ SANA DA BİR ŞEYLER BULAŞIR. VARSA KAFATASININ İÇİNDE BEYİN, AMPULDE YANABİLİR. KABA OLMA İYİ Mİ?

yanıt0
yanıt0
rıfat:

o parayı fakirlere vereydin

8
4
yanıtYanıtla
UNİFEB EGE:

Bukadar kısa sürede bukadar parayı nasl buldun berkay. Bizede söyle

12
0
yanıtYanıtla
drama köprüsü:

vay be 10 sene sonra acaba senin adını kim hatırlıcak bu ülkede, gazete manşetlerinde okuruz eski ünlü popçu bitik bir halde iflasın eşiğinde diye. Sen kimsin ki 2 parça patladı diye bu parayı savuruyorsun.

7
4
yanıtYanıtla
sss:

adam afedersin ama eşşek gibi çalışıyor senin paran olsa sanki dağıtıcaksın millete?

yanıt5
yanıt2
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title