Haberler

Pelin Karahan: Hayatım Boyunca Beni Sahiplenecek Bir Erkek Aradım

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, verdiği röportajda "Hayatım boyunca kendi ayaklarım üzerinde durdum. Hep beni sahiplenecek bir erkek aradım. Bulunca da evlendim." dedi.

Kavak Yelleri dizisiyle şöhreti yakalayan, ardından Muhteşem Yüzyıl'la ününe ün katan güzel oyuncu Pelin Karahan, özel hayatının detaylarını Hürriyet'ten Hakan Gence'ye anlattı. Karahan, iş hayatından, evliliğine, evliliğinden hamileliğine kadar samimi açıklamalarda bulundu.

"HAYALPEREST KADIN GİTTİ, REALİST KADIN GELDİ"

30 yaşına girdiniz. 30’lar birçok kadın gibi sizi de değiştirdi mi?

- Evet. Düşüncelerim, yapım, hayata bakışım eskiden farklıydı. Artık ne istediğimi daha iyi biliyorum. Hayalperestliklerim ayakları yere basan isteklere dönüşüyor. Daha sağlam, daha emin, daha huzurluyum.

4 ay önce hamile kaldınız. İki ay önce evlendiniz ama bu yıldırım nikâhının detaylarını hiç anlatmadınız. Hadi biraz deşelim. Eşiniz Bedri Bey’le nasıl tanıştınız?

- Aynı spor salonuna gidiyorduk. Bu boydan postan beklemezsin ama salonda voleybol maçları yapıyorduk. Bir de görsen sert oynuyorum. Kendimi yere falan atarak, dizlerim sürekli mosmor. Arkadaşlarım hep “Bir dizlik alsana” diyordu. Bedri de bu konuşmaları duymuş. Ve cep telefonu numaramı bulmuş. Bir gün “Dizliklerin bende” diye bir mesaj attı. Yemeğe götürmek isteyebilir, pahalı bir hediye alabilirdi. Ama gerçekten benim canımın acımasına kıyamayıp ordan vurdu. Gerçi bunu planlı mı, plansız mı yaptı bilemiyorum.

İlk görüşte aşk mıydı?

- Hayır. “Her şey ilk görüşte aşktır” diye düşünürdüm. Ama Bedri’yi tanıdıkça sevdim. Eğer yemeğe çıkmak için bir şans vermeseydim belki hiç tanımayacaktım. Başlarda gerçi “İşim var, setim var” diye biraz oyaladım ama o da peşimi bırakmadı.

HAMİLE KALDIĞI İÇİN Mİ EVLENDİ?

Neydi peki sizi yıldırım hızıyla nikâh masasına götüren?

- Beni çok sahiplendi. Annemle büyüdüm, hep kendi paramı kazandım, aileme destek oldum. Şimdiye kadar hiçbir erkek elimden tutup “Sen rahat et” demedi. Ama Bedri onu yaptı. Sadece maddi anlamda değil, ilk defa benim adıma her şeyi düşünen biri vardı hayatımda.

Dört aylık hamilesiniz ama iki aylık evlisiniz. “Hamile kaldığı için evlendi” haberleri çıktı.Bu evliliğin bir sebebi de bebek miydi?

- Evlenme teklifini zaten almıştım. Karşımda âşık olduğum ve bana âşık bir adam vardı. Sadece biraz gezip tozalım, eğlenelim diye bir yıl beklemeye karar vermiştik. Ama bir aşk çocuğu oldu. Aile kurmamıza hiçbir engel yoktu. Neden vazgeçeyim. En doğal hakkımdı ve evlendik.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Kavak Yelleri Pelin Karahan Hürriyet Magazin Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (5)

galcimbuse:

Bunun gibilerde evlenecek te ev kadını olacak güler geçerim.

24
3
yanıtYanıtla
sami:

sizin gibi güzel birine sahip olmak isterim pelin hanım ama madiyatim olmadığı için sadece hayalde kalıyor sizinle ölene dek olmak istiyorum olurm acaba sadece sevgimi sonsuza kadar size verbilirim çok şirinsiniz

6
18
yanıtYanıtla
sercoo:

imam nikahı kıymışsa sıkıntı yok çogu yerde öyledir nişanlanınca imam nikahı kıyarlar evlenene kadar öyle durur lar kıymadıarsa sıkıntı büyük :DD

22
1
yanıtYanıtla
Gönül Hayati Özkan.:

Ne zaman ayrılacaksınız?

9
1
yanıtYanıtla
seyyit:

her görüşmede çocuk oluyorsa vay memleketin haline

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title