Haberler

Özlem Yıldız Aldığı Nafaka Miktarını Açıkladı: Bir Haftalık Market Alışverişim Bile Değil

Güncelleme:

Sunucu Özlem Yıldız, katıldığı programda oğlu için aldığı nafakayı açıkladı. Yıldız, "Aldığım nafaka bir haftalık market alışverişim bile değil, 500 TL alıyorum" dedi.

Sunucu Özlem Yıldız, 2.Sayfa programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz şubat ayında eski eşi Sinan Serter'in oğlunun yanında gözaltına alınmasıylailgili açıklamalarda bulundu.

"FAZLA NAFAKA ALAMADIM"

Eski eşi Sinan Serter'in yaşadığı ekonomik zorluklar nedeniyle fazla nafaka almadığını söyleyen Özlem Yıldız ,"Bir çocuğum daha olsun isterdim. Demir'i doğumundan ancak bir hafta sonra görebildim.

Özlem Yıldız Aldığı Nafaka Miktarını Açıkladı: Bir Haftalık Market Alışverişim Bile Değil

"500 TL NAFAKA ALIYORUM"

Aldığım nafaka bir haftalık market alışverişim bile değil, 500 TL alıyorum.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Serter Özlem Yıldız Haberler

500

Yorumlar (79)

müslüman müteahhit:

benim ikisi imam nikahlı olmak üzre üç hanımım var, bayanlara harcamam ayda 10 bin buluyor. . . masrafı az olur diye son hanımı türbanlı aldım, daha beter çıktı. allah kolaylık versin hanımlarla uğraşmak zor

16
66
yanıtYanıtla
ATMACA:

müslüman müteahit yazdığından islamla ve müslümanlarla alay eden sözlerinden ne olduğunu çok açık ediyorsu. sen kendini ve senin gibi olanları aşağılıyorsun müslümanları değil

yanıt52
yanıt7
kersel:

yalancının . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
by:

Afferin sana bi de bununla övünüyormusun!!!

yanıt0
yanıt0
Ramses:

Çüş nasıl bir insansınız ya

yanıt0
yanıt0
GARİP:

MİLLET 500 TL İLE 1 AYLIK MARKET ALIŞVERİŞLE GECİNMEK ZORUNDA KALIYOR SEN HALA 1 HAFTA YETMEZ DİYORSUN ALLAH ŞÜKÜR YOK BİRKEZ

41
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

GARİP ABARTMA İSTERSEN. EMEKLİYİM VE HALA ÇALIŞIYORUM EV KENDİMİN HANEDE 2 YETİŞKİN OĞLUMLA 4 KİŞİ YAŞIYORUZ SIRF MARKET VE GIDA HARCAMAMIZ EMİN OL 2 BİN TL Yİ GEÇİYOR. ÖZLEM YILDIZ DEDİĞİNİZ SOSYETEYE BİR ŞEKİLDE BULAŞMIŞ BİRİ ONA YETMEMESİ NORMALDİR. BEKARSAN BİLEMEZSİN, EVLEN ÇOCUK BAK O ZAMAN ANLARSIN. EŞŞEKTEN DÜŞENİ EŞŞEKTEN DÜŞEN ANLAR.

yanıt5
yanıt2
NECDET KARINAĞRISI:

Ah yaziiiik, o cocuk benden olsaydi o aldiginin 4 katini verirdim sana, yabana gitmissin kiz; lakin gec de degil, ne dersin?

13
28
yanıtYanıtla
gurbet:

ramazan mübarek gün ayip ayip

yanıt0
yanıt0
emre:

senın kararkterın bozulmus kardesım yapacak bırsey yok

yanıt12
yanıt0
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title