Haberler

Oyuncu Cansel Elçin, Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı

Güncelleme:

Oyuncu Cansel Elçin, geçtiğimiz gün 76 yaşında hayatını kaybeden babası Nevzat Elçin'i, toprağa verdi. Ünlü oyuncu cenaze töreninde ağlamamak için kendini zor tuttu.

Ünlü oyuncu Cansel Elçin'in babası Nevzat Elçin, önceki gün kalp krizi geçirerek Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 76 yaşındaki Elçin, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

AĞABEYİNİ ZİYARETE GİTTİĞİNDE ÖĞRENDİ

Baba Elçin, İzmir'in Tire ilçesindeki Paşa Camii'nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Tire Asri Mezarlığında defnedildi. Acı haberi, Fransa'da ağabeyi Dinsel Elçin'i ziyaret ettiği sırada alan sanatçı, ağabeyi ile birlikte ilk uçakla Türkiye'ye döndü.

"BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADIK"

Tire'deki evlerinde eşi Pınar Apaydın Elçin ve ailesiyle birlikte taziyeleri kabul eden Cansel Elçin, cenazenin başında ağlamamak için kendisini zor tuttu. Sanatçı, "Babamın beklenmedik ölümü hepimiz için sürpriz oldu. Büyük bir şok yaşadık. Mekanı cennet olsun" dedi.

Elçin, babası Nevzat Elçin'i, memleketi İzmir Tire'de cenaze namazının ardından toprağa verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cansel Elçin İzmir Tire Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title