Haberler

Orlando Aldatılmış!

Miranda Kerr, henüz eşi Orlando Bloom ile boşanmadan çok önce, Avustralyalı işadamı James Packer ile bir ilişki yaşamaya başlamış.

Dünyanın en seksi erkeklerinden biri olan Orlando Bloom'dan boşanan iç çamaşırı modeli Miranda Kerr'in yaklaşık iki yıldır bir başka erkekle görüştüğü ortaya çıktı.

6 MİLYAR DOLAR SERVET

30 yaşındaki Kerr, bir aile tatili sırasında tanıştığı Avustralyalı işadamı James Packer ile gizli bir ilişki yürütmüş. Yaklaşık 6 milyar dolarlık bir servete sahip olan Packer, ikinci eşi Erica'dan geçtiğimiz yıl boşanmış. Her ikisi de boşanan ve şu an bekar bir şekilde görüştüklerini ilan eden sevgililere yakın kaynaklar, People dergisine bu ilişkinin Kerr'in baskısıyla başladığını söylüyor. People dergisi, çift hakkında şu yorumu yaptı: "Bir manken olarak kalmak istemeyen Miranda, Victoria's Secret ile yollarını ayırdıktan sonra James Parcker'a daha da yaklaştı. İkisi bu sırada gizli bir ilişki sürdürmeye başladı. Ancak bu ilişkinin boşanma davaları sırasında tazminat konusunu etkileyeceğini bildikleri için, birlikteliklerini gizli tutmayı tercih ettiler."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Orlando Magic Orlando Bloom Miranda Kerr Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title