Haberler

Onur Büyüktopçu, hakkında yorum yaptığı kadın yarışmacıyla davalık oldu

Güncelleme:

Bir dönem yemek programı sunuculuğu yapan Onur Büyüktopçu, hakkında yorum yaptığı kadın yarışmacıyla davalık oldu. Büyüktopçu'nun sözlerinden rahatsız olan yarışmacı, tazminat davası açtı.

Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, bir dönem yemek programı sunuculuğu yapmış ve geçen sene yarışmadan ayrılmıştı. Ancak ünlü isim yarışmadaki bir yorumundan dolayı davalık oldu.

ONUR'UN SÖZLERİNDEN RAHATSIZ OLDU

Sabah'ta yer alan habere göre, yarışmaya katılan Vasfiye Yılmaz, yarıştığı hafta boyunca yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. İlerleyen haftalarda Büyüktopçu, Vasfiye Yılmaz hakkında bazı söylemlerde bulundu. Kendisi hakkında "Konuşuyor bazı yarışmacılar, ne yapsın? Enteresan, Vasfiye Hanım vardı hatırlar mısınız? " söylemleri Yılmaz'ı rahatsız etti.

25 BİN TL'LİK DAVA AÇTI

Yarışma programında Büyüktopçu'nun kendisi hakkında söylediklerinden rahatsız olan Vasfiye Yılmaz, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Kişiliğinin zarar uğradığını iddia ederek ünlü sunucu hakkında 25 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Onur Büyüktopçu, hakkında yorum yaptığı kadın yarışmacıyla davalık oldu

"HİÇ BÖYLE BİR YARIŞMACI GÖRMEMİŞTİM"

Onur Büyüktopçu, yarışma esnasında birçok ekstrem sporla uğraştığını söyleyen Vasfiye Yılmaz'a "Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz siz? Nasıl yaptınız böyle şeyleri, nasıl atladınız? Hiç böyle bir yarışmacı görmemiştim" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Büyüktopçu Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500

Yorumlar (23)

Meh88:

Aradan geçmiş kaç ay şimdi mi rahatsız olmuş?

39
1
yanıtYanıtla
PES ARTIK:

Adam kötü bir şey söylememiş ki ''nasıl yaptınız, nasıl atladınız demiş'' diyecek bir şey yok pes yani pes.

36
0
yanıtYanıtla
cengo:

hepsi şov peşinde insanlardan nasıl para koparırız diye hesap yapıyorlar onur da aynı davayı açsın kazanırsa eğer kadın ayaklarına kapanırsa şaşırmam bunların doğası bu

yanıt13
yanıt0
Sancez:

Nerden para koparsam kâr demiş kadın ,halt etmiş

23
1
yanıtYanıtla
geri:

zekalı sana az bile söylemiş

21
2
yanıtYanıtla
zühtü ferudun nayır:

aklınızı peynir ekmeklemi yediniz demesi hakaret içermez aksine koruyucu bir üsluptur o bayan Onur beye teşekkür bile etse yeridir

20
2
yanıtYanıtla
Seval deniz:

Kimbilir hangi borcunu odiyememistir aylar sonra yenimi aklı başına gelmiş inşallah davası red olurda onurdan özür diler onur gittiği yeri neşeye boğan bir sanatçı ben o bölümü izledim daha doğrusu onur sunuyor diye hiçte öyle incinicek bir söz yoktu nasıl b kadar şey i yapmisinuz masallh demek istedi tekrar gündeme getirmek için şov yapıyor

21
0
yanıtYanıtla
Yemekteyiz:

Simdi seda sayan sunuyor bu programi sanirim. ama gercekten onur bey varken cok komikti cok samimiydi.

17
2
yanıtYanıtla
....:

vasfiye ablamızın paraya ve meşhur olmaya ihtiyacı varmış. . bozmayın kadını bi el atalımda meşhur olsun

17
0
yanıtYanıtla
EBRU:

BU KADARDA AYIP YA. NE DEMİŞ ÇOCUK. KİM NEYE DAVA AÇACAĞINI ŞAŞIRDI ARTIK

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title