Haberler

Oğuzhan Uğur, saatler kala seçim özel programını iptal etti: Tehdit edildik

Güncelleme:

Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda BaBaLa TV'de yayınlanacak olan "Seçim Özel" programını iptal ettiklerini duyurdu. Son anda aldıkları kararı takipçileriyle paylaşan Uğur, "Seçim Özel programı yapacağız dedik, bin türlü tehdit aldık, olsun dedik kulak kapattık. Fakat… Konu sokakta çıkabilecek kavgaları üzerimize yıkma boyutuna geldi. Kimseye böyle bir fırsat veremem. Sanırım elimizden geleni yaptık zaten. Gönüllülerimizi de sandıklara yönlendirdik" dedi.

Son dönemde siyasi isimlerle yaptığı yayınlarla gündemden düşmeyen Oğuzhan Uğur, 14 Mayıs'ta BaBaLa TV'de yayınlanacak olan ' Seçim Özel' programı hakkında son anda karar değiştirdiklerini duyurdu.

"GELEN İHBARLARA İLK DEFA İTİBAR ETTİK"

Twitter hesabından liderlerin konuşmasından bir tanıtım yayınlayarak program çekimini iptal ettiklerini duyuran Oğuzhan Uğur, paylaşımında "Ulusa sesleniş videomuz yarın sabah 08.00'de yayında. Herkese söz verdik, herkese. Kime söz verdiysek o tarafa soktular bizi, alınmadık. Seçim Özel programı yapacağız dedik, bin türlü tehdit aldık, olsun dedik kulak kapattık. Fakat… Konu sokakta çıkabilecek kavgaları üzerimize yıkma boyutuna geldi. Böyle kötüler… Gelen ihbarlara ilk defa itibar ettik, orada durun dedik. Yanımda 20-25 yaşında gençler çalışıyor. Kimseye böyle bir fırsat veremem. Sanırım elimizden geleni yaptık zaten. Gönüllülerimizi de sandıklara yönlendirdik. Bu sebeple Seçim Özel Programını yapmama kararı aldık. Umarım faydamız olmuştur. Oy verin!" ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Uğur, saatler kala Seçim Özel programını iptal etti: Tehdit edildik

Son dönemde yaptıkları programlarla dikkat çeken Uğur, 6 Mayıs'ta yaptığı paylaşımda seçim özel yayını yapacaklarını duyurarak "Yoğun talep üzerine son virajda 'Babala Ulusa Sesleniş' için ekranımızı adaylara açıyoruz. İzleyici yok, ben de yokum çok şükür. Liderler ve kamera o kadar. 30 dakika süre" demişti.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Oğuzhan Uğur Sosyal Medya Magazin Haberler

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Kapadokya'daki balayında hayatını kaybeden 2 günlük gelinin kalp krizi geçirdiği belirlendi

Kapadokya'daki balayında hayatını kaybeden 2 günlük gelinin kalp krizi geçirdiği belirlendi

TRT genel müdürünün maaş düzenlemesi iptal edildi

TRT genel müdürünün maaş düzenlemesi iptal edildi

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

500

Yorumlar (13)

Yusuf Hasgül:

bunların hepsi orgutlenmıs madur edebıyatı yapıyorlar lafa soze kaldımı kımseden korkmazlar ne oldu yalandan boyle konusuyorlar mılletı galeyana getırmek ıcın yoksa devlete sıkılacak kursun varsa en onde bunlar kosar

233
137
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Oğuzhan yazıklar olsun kaos çıkarıp bundan kazanç elde etmek etik değil ayrıca hayat barajını unutmadık

229
136
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Senide unutmadık Oğuzhan foncuoğlu

207
102
yanıtYanıtla
Hsn:

Tabiki görevinizi yaptınız mesela ben sizin gibiler sayesinde içimde Erdoğana oy vermem konusunda hiç tereddüt kalmadı

197
103
yanıtYanıtla
Gülşah Otur:

kaos ortamı oluşturmaya çalışanlar var, dikkat etmek lazım. hiç kimseye inanmıyorum şu saatten sonra. sakin kalmakta fayda var, olmayan tehditler, olan tehditler havalarda uçuşuyor. oğuzhan uğur taraflı bir kişi olduğu için ona itibar etmemenin doğru olduğunu düşünüyorum.

197
80
yanıtYanıtla
Blackened:

Muharrem İnceye yaptığın planlı kumpas yayın, deprem bölgesini karıştırma maksadın daha ne yapacaktin oguzhan efendi?

158
84
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bazıları bu ülkeyi kendilerinin tapulu malı bizleride marabaları olarak görüyor haktan yana doğruyu gören her adaletli vicdanlı vatandaş yapacağı tercihle ülkenin geleceğinin ne olacağını vereceği oy ile belirleyecek

196
20
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

Heee baraj patladı evet. 2 gün sonra çıkar arkadaşlar yapmış der. Klasik seçim taktiği mağduruz. binlerce program yapmış kimse tehdit etmemiş seçime 1 gün kala açıklamalar:)) ABD Bşaknı Biden de çıakr TR den beni tehdit ediyorlar der yarın:)

152
50
yanıtYanıtla
Kadir Kaymakçı:

Bundan bir şey çıkmadığında ki çıkmıyor görünüyor şu ana kadar, o zaman ne diyeceksin? Özür dileyecek misin, iftira atmışım, kul hakkına girmişim affetsin beni diyecek misin?

117
81
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Elbet bir gün sanada hesap soran birileri çıkar.

120
57
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title