Haberler

Nusret'le birlikte başarıdan başarıya koşan kardeşi Özgür Gökçe, suskunluğunu bozdu

Güncelleme:

Ünü ülke sınırlarını aşan Nusret Gökçe ile birlikte çalışan kardeşi Özgür Gökçe, Haberler.com'a önemli açıklamalarda bulundu. Hedeflerine ulaşana kadar ağabeyiyle birlikte çok çalıştıklarını ve bunun karşılığını aldıklarını belirten Gökçe, neden ağabeyi kadar popüler olmadığı sorusuna da yanıt verdi.

Meşhur tuz serpme hareketiyle ünü ülke sınırlarını aşan ve yakaladığı çıkışla herkesin takdirini kazanan Nusret Gökçe'nin sosyal medya hesabından yaptığı her paylaşım milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Bu başarının elde edilmesinde Nusret kadar göz önünde olmasa da kardeşi Özgür Gökçe'nin de payı büyük. Bugüne kadar hep elde edilen başarının gizli kahramanı olmayı tercih eden Özgür Gökçe, suskunluğunu Haberler.com'a bozdu.

Her fırsatta ağabeyiyle gurur duyduğunu, ayrı gayrılarının olmadığını ve tabiri caizse etle tırnak gibi olduklarını ifade eden Gökçe, herkesin merak ettiği "Beraber yol yürümenize rağmen ağabeyiniz Nusret Gökçe kadar popüler değilsiniz? Bu sizin tercihiniz miydi?" sorusuna da yanıt verdi.

- Nusret Gökçe ile birlikte çok başarılı işlere imza atıyorsunuz. Şöhretiniz de ülke sınırlarını aştı ve artık herkes sizi tanıyor. Bu başarının sırrı nedir?

Çok çalışmak, hedeflerimize ulaşana kadar durmamak, her gün üretmek.

Nusret'le birlikte çalışan kardeşi Özgür Gökçe, suskunluğunu bozdu

- Beraber yol yürümenize rağmen ağabeyiniz Nusret Gökçe kadar popüler değilsiniz? Bu sizin tercihiniz miydi?

Evet bu benim tercihimdi. Biz sadece işimizi iyi yapalım, bizim şöhretimiz Allah katında olsun yeter. Şan şöhret gelir geçer, baki kalan yaptığımız güzelliklerdir.

"ŞÜKRETMEYİ HİÇ BIRAKMADIK"

- Nusret Gökçe, geldiği yerleri hiçbir zaman unutmadığını her fırsatta gösteriyor. Sizin de paylaşımlarınızdan Türkiye aşığı olduğunuzu görüyoruz. Biraz da bu konuya değinmenizi istiyoruz.

- O kadar yurt dışına çıktım Allah şahidim ben memleketimiz gibi memleket görmedim. Bu memleketin her köşesi cennet. Biz yokluk görmüş yokluğun ne olduğunu bilen insanlarız. Geldiğimiz yeri hiçbir zaman unutmadık. O yüzden ihtiyaç sahiplerini de iyi biliriz. Fakirliği de zenginliği de gördük. Allah'a şükürler olsun şükretmeyi hiç bırakmadık.

Nusret'le birlikte çalışan kardeşi Özgür Gökçe, suskunluğunu bozdu

- Mesleğin erbabı olarak sayılıyorsunuz. Ve bu sektörde sizin elde ettiğiniz başarıdan sonra steakhouse restoran furyasında ciddi bir patlama oldu. Bu alanda faaliyet gösterenlere ve sektöre yeni atılacak olanlara tavsiyeniz ne olur?

Çok değer verdiğim bir söz var: Taklitler her zaman aslını yaşatır. O yüzden ne olursa olsun yapacağınız her işte önce kendiniz olun. Kendinize idol olarak birilerini seçebilirsiniz. Ama her zaman ondan iyi olmayı amaçlayın. Çok görüyorum zaman zaman... Bu işi bilen de yapıyor, bilmeyen de... O zamanda doğal olarak kalite düşüyor.

Nusret'le birlikte çalışan kardeşi Özgür Gökçe, suskunluğunu bozdu

"TAMAMIYLA İŞİMİZE ODAKLANMIŞ DURUMDAYIZ"

- Özel hayatınızla gündeme gelmemeye özellikle dikkat ediyorsunuz. Sizce yakaladığınız bu başarı trendinde bunun da etkisi var mı?

- Her zaman işimizle gündeme gelmeyi tercih ettik. Ne oyuncuyum, ne de manken. Tamamıyla işimize odaklanmış durumdayız. Kimsenin benimle ilgili özel şeyleri bilmesine gerek yok. İşimizle alakalı bize ulaşıp bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen hiç kimseyi geri çevirmedik.

Nusret'le birlikte çalışan kardeşi Özgür Gökçe, suskunluğunu bozdu

- Gelecekte sizi nerede göreceğiz? Biraz da planlarınızdan bahseder misiniz?

- Ne isteyeceksek önce Allah'tan istiyoruz. Sonrasında da o hedefe ulaşmak için gerekli çabayı harcarız. Mevlam nasip ederse ne ala, olmazsa da hiçbir zaman "Neden olmaz, nasıl olmaz?" diye asla isyan etmeyiz. Makam mevki derdim de yok. Önceliğim her zaman bir arkadaşımıza daha ekmek kapısı açmak olmuştur. Bu yeter bana... Ağabeyimle birlikte yol yürüyoruz.

Nusret'le birlikte çalışan kardeşi Özgür Gökçe, suskunluğunu bozdu

Öte yandan Özgür Gökçe, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından abisiyle olan fotoğrafını "Dünyanın takdirini kazanmış, değerli büyüğüm kral abim. Rabbim seni var etsin, ayağın taşa denk gelmesin. Eksik olma BİG BOOS" notuyla paylaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nusret Gökçe Sosyal Medya Özgür Gökçe Gökçe Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki: Bingöl, Karlıova, Muş ve Bitlis'te deprem riski var

Deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki: Bingöl, Karlıova, Muş ve Bitlis'te deprem riski var

Bakmadan Geçme

İsrail Mısır savaş mı çıktı? İsrail Mısır son durum ne? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off muhtemel rakipleri! Galatasaray play-off'ta seri başı mı? Kerem Demirbay şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Kerem Demirbay podyum müziği ne? #127942 #127926 Nelsson şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Nelsson podyum müziği ne? #127942 #127926 Tete şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Tete podyum müziği ne? #127926 #127942 Ndombele şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Ndombele podyum müziği ne? #127942 #127926 Davinson Sanchez şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Davinson Sanchez podyum müziği ne? #127942 #127926 Abdülkerim Bardakcı şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Abdülkerim Bardakcı podyum müziği ne? #127942 #127926 Köhn şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Köhn podyum müziği ne? #127942 #127926 Muslera şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Muslera podyum müziği ne? #127942 #127926 Berkan Kutlu şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Berkan Kutlu podyum müziği ne? #127942 #127926 Torreira şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Torreira podyum müziği hangisi? #127942 #127926 Barış Alper Yılmaz şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Barış Alper Yılmaz podyum müziği hangisi? #127942 #127926 Galatasaray şampiyonluk kutlamasında hangi şarkıcılar konser verecek? Simge var mı? #127926 #127942 Zaha şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Zaha podyum müziği hangisi? #9917 #127926
Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

500

Yorumlar (36)

haydar:

adam emek harcamış , kaç tane aileye ekmek kapısı açmış, mevlam dayürü ya kulum demiş, olumsuz yorum atanlar genelde hiç bir baltaya sap olamamış kazmalardır

57
3
yanıtYanıtla
nokta:

herkes senin gibi şakşakcı olmak zorundamı kazma olan sensin katılıp katılmamak bireyin kendi özgür düşüncesidir

yanıt1
yanıt4
KOMUTAN SUBUTAY:

Kekolar para görünce kendilerini insan sanıyorlar))

6
32
yanıtYanıtla
sıradan er:

bu nasıl saçma bir yorum. paraya ulaşamayan yeteneksiz çöp

yanıt8
yanıt2
Geçiyordum uğradım.:

Şaka gibi bir yorum. Kekoymuş.. Şu ülkeye bu adamların 1000 de 1 i kadar katkın oldumu ?

yanıt9
yanıt1
Yicel:

Senin gibiler var olsun ki siyahla beyazı bu kadar net anlayabilelim. Sen de kendini insan sanmaya devam et

yanıt1
yanıt2
Ali YILDIZ:

Ne kadar ırkçı saldırılar enteresan bir milletiz keko ne alaka

yanıt8
yanıt3
Emin sadik:

Bu kadar üstüne gitmeyin arkadaşın bak bisey sorcam sen bu adamlari kiskaniyomusun ac herif yetişemiyorsun pis diyosun ciğerci kedisi seni hazimsiz mahlukat

yanıt6
yanıt2
ahmet:

nusreti takdir edecek kelime bulamıyorum. yolu açık olsun. Türk milletinin yüzünü ak eden bir hayatı var.

23
6
yanıtYanıtla
Cemil:

Allah herkese sizin gibi kardeşliğin tadını çıkaranlardan eylesin

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title