Haberler

Nurgül, Duygu Özaslan'ı fena tiye aldı: Siz pis fakirler buna ne diyorsunuz?

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sahanda yumurtanın Türkçesini hatırlayamayan Duygu Özaslan'ı fena tiye aldı. Instagram hesabından video yayınlayan Yeşilçay, ironik bir dille "Merhaba bugün sizlere french toast yapacağım. Siz pis fakirler buna ne diyorsunuz?" dedi.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Youtuber Duygu Özaslan'ın sahanda yumurtayı bilmemesini tiye aldı.

Karantinada mutfağa giren YouTuber Duygu Özaslan, sahanda yumurta ismini hatırlamayacınca alay konusu oldu.

"BUNUN TÜRKÇESİ NEYDİ YA?"

Mutfakta, "Şimdi sunny side up yapacağım, bunun Türkçesi neydi ya? Kırılmış yumurta mı?" dediği duyulan Özaslan ile ilgili sosyal medyada birçok şaka yapıldı.

NURGÜL, ÖZASLAN'I TİYE ALDI

Özaslan ile dalga geçen isimlerden birisi de usta oyuncu Nurgül Yeşilçay'dı. Yeşilçay, Özaslan ile dalga geçti.

Nurgül Yeşilçay paylaşımında "Merhaba bugün sizlere french toast yapacağım. French toast'un Türkçesi ne ya? Siz ne diyorsunuz pis fakirler buna?" diyerek Özarslan'ı tiye aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Yeşilçay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (36)

ziyaa:

Al birini, vur ötekine... İkisi de birbirinden kalmaz... Gereksiz, boş tipler!..

32
17
yanıtYanıtla
fakir yorumcu:

fakirlere kurban ol nerden geldiğini unutma

37
10
yanıtYanıtla
ruh hastası insan:

sen harbiden ruh hastasısın:)

yanıt3
yanıt1
a:

Bu youtuber sapıttı bunları besleyen para babaları hepsini aynı yola sokuyor

37
0
yanıtYanıtla
EYLÜL:

sosyal medya fenomenlerin çoğu VİRÜSTEN tehlikeli. . . . . . . . .

35
0
yanıtYanıtla
EKİM:

sana senin işin gücün dedikodu yapmakmı

yanıt0
yanıt3
Menekşe:

Cansın sen can

21
6
yanıtYanıtla
SMZ:

AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK. . . . . . . . . . . . . . . BEN HER ZAMAN DİYORUM DEVLET SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ İÇİN ORMAN İÇİNDE BİR HASTANE YAPSIN BU VE BUNUN GİBİ OLANLARI ACİL TEDAVİ ETSİN. . . . .

25
0
yanıtYanıtla
İstanblue:

Çok haklı, çok iyi yapmış gerçekten.

20
2
yanıtYanıtla
nuran:

sonradan gormelerden kacin

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title