Haberler

Nejat İşler'in Bitik Görüntüsü Görenleri Şaşkına Çevirdi

Güncelleme:

Nejat İşler, başrolünde olduğu 'İstanbul Kırmızısı' filminin tanıtım toplantısına zorla gelmiş gibiydi. Ünlü oyuncunun bu halini görenler "Yeniden alkole mi başladı?" sorusunu sordu.

Ferzan Özpetek'in yönettiği, Neşat İşler, Mehmet Günsür, Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'in oynadığı 'İstanbul Kırmızısı' için Büyükada'daki Splendid Otel'de 2 saatlik basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Nejat İşler'in tavırları damga vurdu.

TEK CÜMLELİK YORUM

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ayakta zor durduğu gözlenen Nejat İşler'in toplantı sırasında olur olmadık yere gülmesi ve uykusuz hali dikkati çekti. Ünlü oyuncu, rolüyle ilgili sadece "Her zamanki gibi kafası karışık birini oynadım" Gerisini Ferzan anlatsın" dedi.

ALKOL TEDAVİSİ GÖRMÜŞTÜ

Bir dönem alkol tedavisi gören parmaklarının kesileceği söylenen ünlü oyuncunun bu halleri "Acaba yeniden alkole mi başladı?" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ferzan Özpetek Mehmet Günsür Nejat İşler İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

ASDAS:

GEZİCİ ÇAPULCU NE BEKLENİRKİ

14
21
yanıtYanıtla
KÖYLÜ:

Bana ne isterse gebersin

22
11
yanıtYanıtla
alkolik:

ya bırakın kendisine acımayana siz neden acıyorsunuz ki . bırakın ne hali varsa görsün

24
9
yanıtYanıtla
ilhan bozkurt:

boş adamın biri

13
8
yanıtYanıtla
ilker demir:

şunuda adam yerine koyuyonuz ya. . .

12
8
yanıtYanıtla
çetin kaya:

içen zor bırakırrrrrrrrrrrrr beyin dinlemiyor seni doktor ne yapsınki dua edinki beyin öldür demiyor şükretmek lazım içki öldürmekten iyidir

6
5
yanıtYanıtla
KSK:

VALLA KİMSE KUSURA BAKMASINDA HAKEDİYO ALLAH AKIL VERMİŞ ONU KULLANSA BU HALDE OLMAZDI ÇOK KÖTÜ HASTALIKLA BOĞUŞTU ALLAH YARDIM ETTİ İYİLEŞTİ ADAM BUNUN KIYMETİNİ SAĞLIĞININ DEĞERİNİ BİLECEĞİNE HASTANEDEN CIKAR CIKMAZ GECE KULUPLERINE GITMEYE BASLADI YINE ALKOLE BASLADI E KUSURA BAKMA HAKEDIYOSUN DERLER ADAMA YANI

6
0
yanıtYanıtla
AHO AGA:

adam keş geldi keş gidecek kabul edin artık.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title