Haberler

Necati Şaşmaz'ın Boşanacağı Eşi Nagehan Şaşmaz Kimdir?

Güncelleme:

Necati Şaşmaz, yaklaşık 6 yıldır evli olduğu eşi Nagehan Şaşmaz'dan boşanıyor. Peki, Nagehan Şaşmaz kimdir, kaç yaşındadır?

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programında iddia edilen bir habere göre Necati Şaşmaz, 2012 yılında evlendiği Nagehan Şaşmaz ile boşanıyor. Necati Şaşmaz'ın avukatı ise haber sonrasında "Kamuoyuna, Müvekkilim Necati ŞAŞMAZ iki evladının annesi Nagehan ŞAŞMAZ ile evliliğini tüm çabalarına rağmen kurtaramamış ve bugün itibarıyla ayrılık kararını hayata geçirerek Nagehan ŞAŞMAZ aleyhine boşanma davası açmıştır. Müvekkilimiz iş bu boşanma sürecinin anlaşmalı olarak yapılması için de gayret sarf etmişse ve fakat süreç çekişmeli boşanma haline dönmek durumunda kalmıştır. Taraflar iki çocuk sahibidirler. Ailenin mahremiyeti, tarafların kişilik hakları ve özellikle iki müşterek çocuğun psikolojilerinin korunması amacıyla tarafların bu sürecinde gerekli hassasiyetin gösterilmesini kamuoyundan önemle rica ederiz." açıklamasında bulundu. Peki, Nagehan Şaşmaz kimdi, kaç yaşındadır?

NAGEHAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

41 yaşındaki oyuncu kendisinden 21 yaş küçük üniversite öğrencisi Nagehan Kaşıkçı ile 12 Aralık 2012'de evlendi.Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler muzunu 1992 doğumlu Kaşıkçı, aynı zamanda derin devlet ve çeteler konusunda kitapları bulunan ünlü yazar Ömer Lütfi Mete'nin de yeğenidir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Necati Şaşmaz Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

Yunuss:

Afferin size bir siz eksiktiniz

11
0
yanıtYanıtla
hiçkimse:

adam parasiz mi kalmiski kadindan tazminat istiyor?

10
0
yanıtYanıtla
orhanlı:

zaten bayagı yaş farkı varmış yazık oldu baştan yanlış olmuş

3
0
yanıtYanıtla
Zafer Caliskan:

Yigit adamdir bu is kurtlar vadisindeki gibi rol.kesmeye benzemez yaş farkına bak yeter N.Sasmaz da kim Yengenin tahsil durumuna bak 10.000.000 paraya bak bu hanımda bu.kadar çok.para olabilirmi 00 000

0
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Demek dizideki polat alemdar sandigi gibi degilmis.

1
0
yanıtYanıtla
Polat alemdar:

Adamın vardır ki Bir bildiği tazminat davası acmış

0
0
yanıtYanıtla
Izleyi ci:

Bildlyin varsa ozaman acik konusacaksin ki seni milet suclamasin ve sayide...

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title