Haberler

Nazlı Çelik'ten "Ünlü Oyuncunun Evine Gitti" İddialarına Zehir Zemberek Açıklama: Ahlak Dışıdır

Güncelleme:

Star TV ana haber spikeri Nazlı Çelik, "Ünlü oyuncu Engin Öztürk'ün evine gitti" iddialarına ateş püskürdü. Çelik, "Bu haberler, ahlak dışıdır." dedi.

Star TV ekranlarının başarılı sunucu Nazlı Çelik, yakışıklı oyuncu Engin Öztürk'ün fotoğrafını beğenince aşk dedikoduları patlak vermişti. Bugün de Nazlı Çelik'in, Engin Öztürk'ün evine girerken görüldüğü iddia edilmişti. Çelik o iddialar karşısında suskunluğunu bozdu.

Nazlı Çelik'in o açıklaması:

" Takvim Gazetesi'nde bir hafta arayla "Yakın dövüş" ve "Özel misafir" başlıklı iki haber yer aldı. İlk habere, akıl ve mantıktan yoksun olması nedeniyle cevap verme gereği duymadım. Ancak bugün, hiçbir özel ilişkim olmayan bu kişiyle yeniden adımın irtibatlandırıldığını gördüm. Bu haber de akıl ve mantıktan yoksun olduğu gibi, açıkça ve alçakça bir iftiradır. Metni kaleme alanların hayali bir ilişki yaratıp, bunun üzerinden mesnetsiz bir şekilde yeni başlıklar üretmeye, şahsımı itibarsızlaştırmaya gayret ettikleri anlaşılıyor. Metinlerde konu edilen şahısla bir ilişkim olmadığı gibi, bu hayali ilişkinin başladığı belirtilen spor merkezine de aylardır gitmedim. İşini iyi yapma gayreti içinde olan, mesleğine saygılı birisiyim. Ve bu çizgimi de sürdürmeye kararlıyım. İnsanların kişiliklerine, açıkça saygısızlık olarak nitelendirilebilecek bu başlıkların ne amaçla kaleme alındığını, ancak ahlak ve mantık yoksunu bu kişilere ve onları yönlendirenlere sormak lazım. Bir KADIN olarak, üstelik de bir KADIN Genel Yayın Yönetmeni olarak, 20 yıllık meslek hayatımda pek çok saldırıyla karşı karşıya kaldım. Ama bilinmelidir ki, bu ahlak dışı, haysiyet cellatlığına varan saldırıların asla peşini bırakmayacağım."



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Takvim Gazetesi Engin Öztürk Nazlı Çelik Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (11)

serap olcay:

Nazli hanimin durusu yeter, kiskananlar catlasin , varmi böyle vatansever osmanli kadini, nazlicigim onlara haddini bildir onlar seni birileri ile karistirmis sanirim

5
1
yanıtYanıtla
hakan:

bu kadını karalamaya calışıyorlar ıftıradır

4
2
yanıtYanıtla
Ünlü bumu?:

Dava aç tazminatını al, yanına bırakma yalancıların

4
0
yanıtYanıtla
mert gunay:

:)

2
1
yanıtYanıtla
Can:

Moda mi oldu ne? Uğraşmayın şu kadinla

2
0
yanıtYanıtla
türkmenbeyi:

kiza böyle bir camur atacakları belliydi milli duruşu birilerini rahatsız etti herhalde

2
0
yanıtYanıtla
Göktürk:

Nazlı hanım sizi seviyoruz.Ne demiş atalarımız kişi kendinden bilir işi!!!! Genel yayın yönetmeni ne dersiniz?

2
0
yanıtYanıtla
Arda turkmen:

Yahu gitmisse gitmiştir milletin özel hayatından sizene

0
0
yanıtYanıtla
cemil:

herkesin özel hayatı ayıptır gitse kmene gitmese kimene

0
0
yanıtYanıtla
SOGOMON:

Sabah ki haberiniz neydi kızı bir asmadiginiz kaldi yavaş dön admin başım döndü

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title