Haberler

Hayatını Kaybeden Nazar Nur Kaya'nın Son Sözleri: Beni Almayacaksınız, Bırakmayacaklar

Güncelleme:

Dün hayatını kaybeden O Ses Çocuklar'ın genç yarışmacısı Nazar Nur Kaya'nın ablası telefonla bağlandığı programda kardeşinin son sözlerinin "Beni buradan alamayacaksınız, bırakmayacaklar" olduğunu söyledi.

2014 yılında O Ses Türkiye yarışmacısına katılan Nazar Nur Kaya hayatını kaybetti. Kardeşinin cenazesini almaya giderken telefonla Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak kardeşinin son sözlerini anlattı.

"ALAMAYACAKSINIZ, BENİ BIRAKMAYACAKLAR"

15 yaşındaki kardeşinin cenazesini almaya giderken canlı yayına telefonla bağlanan abla Hatice Kaya, şunları söyledi: "Acımız çok büyük. mide bulantısı ve kusmayla hastaneye gittik önce teşhis koyamadılar. Tedavi sürecinde ne oldu anlamadık. Yoğun bakımda boyunda bir kateter takıldı ve uyanmamasına sebep oldu. Nazar'ın son kelimesi 'Alamayacaksınız, beni bırakmayacaklar' oldu. İlk gittiğimiz tahlillerinde de belli bütün organları tertemizdi. Nasıl oldu 6 günden bütün organları mahvoldu anlamadık. Bu tedavinin bir açıklaması olmalı. Ben kardeşimi sadece böbrek rahatsızlığıyla hastaneye götürdüm.

Nazar Nur Kaya'nın Ablası Kardeşinin Son Sözlerini Anlattı

"HER ŞEYİ GÖZLERİMLE GÖRDÜM, ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Nazar hastaneye yürüyerek geldi, kameralarda bu kayıtlar var. Hastane istediği kadar kendini savunsun. Ben her şeyi biliyorum, gözlerimle gördüm. Ben onlara katil demek istemiyorum Allah'a havale ediyorum. Kardeşimin sadece midesi bulanıyordu iddia edildiği gibi şuuru kapalı falan değildi.

"KARDEŞİMİN HAYALLERİYLE BİZDE YOK OLDUK"

Nazar şarkı yazıyordu. Büyüyünce çok ünlü bir şarkıcı olacaktı konservatuara hazırlanıyordu. Kardeşimin hayalleriyle bizde yok olduk. Olay hakkında dava açacağız peşinde olacağız. "

Hayatını Kaybeden Nazar Nur Kaya'nın Son Sözleri: Beni Almayacaksınız, BırakmayacaklarNazar Nur Kaya'nın son görüntüsü

Nazar Nur Kaya'nın Ablası Kardeşinin Son Sözlerini Anlattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Cep Telefonu Nur Kaya Magazin Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500

Yorumlar (25)

vatan:

DEVLET NERDE BÜYLE VAKALARA ÇİNAYET OLARAK BAKILMASI LAZIM. YÜRÜYEREK HASTANEYE GİR CENAZEN ÇIKSIN. BU İNSANLARIN HAKKINI HUKUKUNU KİM ARAYACAK. YOKSA HERKEZ KENDİ HAKKINIMI ARAYACAK. BU NASIL BİR İŞ.

22
4
yanıtYanıtla
Murat:

Devleti elestirme.Reisimiz herseyi mukemmel yapar

yanıt2
yanıt8
VATAN:

BENDEN FAZLA VATANCI VE DEVLETCİ OLAMASSIN. AMA BAZI OLAN OLAYLARIDA GÖRÜP YARGILAMAK LAZIM. HER ZAMAN DEVLETİMİZİN VE REİSİN ARKASINDAYIZ EVEL ALLAHHHH. AMA SEN DİREK KİŞİYİ GÖSTEREMESİN BANA. DEVLETİN İŞLEYEN KURUMLARI VAR. BEN ONU SÖYLEMEK İSTİYORUM. MURAT KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.

yanıt0
yanıt0
bilgi olmadan fikir sahibi olmak:

büyük punto yazı yazılmayacağını imlayı ve cümlenin nasıl kurulacağını öğren sonra yorum yap, bu bilgisilikle dediklerin de inandırıcı olmuyor, eleştiriyorsun ama seni eğitenler dahil heryerde bozukluk var. anladın!. . .

yanıt0
yanıt0
hacı:

eeee atatürk boşuna '''' ben öldükten sonra benim naciz vucudumu türk hekimlerine emanet ediniz '''' dememiş !

4
21
yanıtYanıtla
AHMET:

SEN HASTLANINCA TÜRK DOKTORLARINA GİTME HACI. . .

yanıt2
yanıt0
KAFASI KARIŞIK:

ÜLKE OLARAK EĞTİM KALTİESİ HERYERDE KALİTESİZLİĞİNİ GÖSTERİYO NE DOKTORLAR EĞTİMLİ NE SAĞLIK ÇALIŞANLARI

19
1
yanıtYanıtla
gerçekbu:

yaşarsa allahtan ölürse hastaneden vs, cehalet böyle birşey başları sağolsun, 6 günü bırak saatler içinde bile koma ve ölüm gerçekleşebilir.

17
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Allah rahmet eylesin,,şarkıcı olma fikrine aslaa katılmıyorum.

15
4
yanıtYanıtla
Huriye Teyze:

şarkıcı olacagına iyi bir anne olup çoluk çocuğunu yetiştirseydi daha güzel olurdu.

yanıt10
yanıt9
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title