Haberler

Müjdat Gezen Sanat Vakfı'nın '25. Sanat Yılı' Kutlandı

Güncelleme:

Tarihi ve muhteşem konumuyla İstanbul'un en etkileyici mekanlarından biri olan Park Bosphorus Hotel, ev sahipliği yaptığı birbirinden prestijli davetlere bir yenisini daha ekledi.


Türkiye'nin önde gelen tiyatrocularından Müjdat Gezen'in kurduğu Müjdat Gezen Sanat Vakfı'nın 25. Yılı, 1 Nisan'da Park Bosphorus Hotel'de düzenlenen muhteşem bir geceyle kutlandı.

Aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz usta oyuncu Savaş Dinçel'i anma gecesi olarak organize edilen ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla renklenen gecenin sunuculuğunu Ahu Türkpençe ve İlker Ayrık yaptı.

Türk tiyatro ve sinema sahnesinin en önemli isimlerinin başında gelen Müjdat Gezen'in kurduğu Müjdat Gezen Sanat Vakfı'nın 25. Yılı Park Bosphorus Hotel'de gerçekleşen muhteşem bir geceyle kutlandı.

Aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz usta oyuncu Savaş Dinçel'i anma gecesi niteliği de taşıyan ve Haldun Dormen, Halit Kıvanç, Mustafa Alabora, Betül Arım, Nursel Köse, Şevket Çoruh gibi sanat dünyasından bir çok ünlü ismi aynı çatı altında bir araya getirdi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Müjdat Gezen Savaş Dinçel İstanbul Türkiye Magazin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title