Haberler

Müge Anlı'da işlenen akılalmaz intihar olayında acılı aile canlı yayında çileden çıktı

Güncelleme:

Adana'da yaşayan Şahap Örcün, borçları nedeniyle intihar etme kararı aldı ve durumu yakın dostu Mehmet Ali Tunç'a anlattı. Ancak Örcün'ü kararından vazgeçiremeyen Tunç da intihara karar verdi. Bunun üzerine Şahap Örcün, geldikleri Seyhan Baraj Gölü'nden atlarken, Tunç ise intihardan vazgeçti. Akılalmaz olayda gerçeğin aydınlatılması için Müge Anlı'ya başvuran acılı aile ise Tunç'un çelişkili ifadeleri üzerine yayında çileden çıktı. Stüdyonun karıştığı anlarda aile Tunç'a tepki gösterdi.

Adana'da yaşayan 53 yaşındaki Şahap Örcün isimli şahıs, 26 Şubat tarihinde yakın arkadaşı Mehmet Ali Tunç'un evine geldi. Tunç'un iddiasına göre burada alacaklıları ile konuşan Örcün, konuşmasının ardından arkadaşına borçları nedeniyle intihar etmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Mehmet Ali Tunç, yakın dostunu intihar etmekten vazgeçirmeye çalıştı. Ancak akılalmaz olayda, Şahap Örcün'ü intihardan vazgeçirmeye çalışan Tunç da arkadaşına uyum sağlayarak intihar etme kararı aldı.

Müge Anlı'da işlenen akılalmaz intihar olayında acılı aile canlı yayında çileden çıktı

İNTİHAR İÇİN SEYHAN GÖLÜ'NE GELDİLER

İkili, yanlarına aldıkları iple birlikte Adana'nın Seyhan Baraj Gölü üzerindeki Çatalan Köprüsüne geldi. Burada köprünün demir korkularına tutunan Şahap Örcün, Mehmet Ali Tunç'un iddiasına göre ellerini iple bağlayarak kendisini aşağı bıraktı. O sırada intihar etmekten vazgeçen Tunç, arkadaşının gözü önünde gölde kaybolmasının üzerine olayı polis ekiplerine ihbar etti.

ÖRCÜN'E AİT BİR İZE ULAŞILAMADI

Mehmet Ali Tunç'un ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, hem dalarak hem de gölün altını teknolojik olarak takip ederek gölde yaptıkları aramada Şahap Örcün'e ait bir ize ulaşamadı. Akıllara durgunluk veren olayda, Örcün'ün ailesinin şikayeti üzerine Tunç, ekipler tarafından gözaltına alınarak 'intihara teşvik' suçundan adliyeye sevk edildi. Adliyede işlemleri tamamlanan Mehmet Ali Tunç, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Müge Anlı'da işlenen akılalmaz intihar olayında acılı aile canlı yayında çileden çıktı

VERDİĞİ CEVAPLAR ÇİLEDEN ÇIKARDI

Olayların ardından acılı aile, Şahap Örcün'ün ölümüne ilişkin gerçeğin aydınlatılması için ATV'nin fenomen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'e katıldı. Canlı yayında Mehmet Ali Tunç'a da yer veren Müge Anlı, tek tek tarafları dinledi. Ancak Tunç'un olay gününe ve öncesine ilişkin verdiği çelişkili ifadeler hem programdakileri hem de izleyicileri şaşkına çevirdi. Müge Anlı'nın defalarca kez sorduğu "Neden arkadaşının isteğiyle intihar kararı aldınız" sorusuna net cevap veremeyen Tunç, yayın boyunca aynı ifadeleri ısrarla sürdürdü. Bunun üzerine çileden çıkan aile bireyi, "Bildiklerini anlat bizim içimiz yanıyor. Biz buraya şova çıkmadık. Yalan söylüyorsun. Öldürmeye karar vermişsin. Sakladıysan söyle yerini bilelim. Dediklerin birbirini tutmuyor" diyerek isyan etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500

Yorumlar (15)

abuzittin kırar:

BU MÜGE ANLI POLİS Mİ SAVCI MI HAKİM Mİ ANLAMADIK GİTTİ.

6
11
yanıtYanıtla
Yukarı bakmam bir daha:

Mitte çalışıyor kendisi aslında

yanıt7
yanıt2
Ahmet Akyokus:

İki tane ruh sağlığı bozuk ,içki ve kumardan başka hayatta zevki olmayan iki insan ve en az onlar kadar ruh sağlığı bozuk bir aile.Adam intihar etmeden önce neredeydiniz, bağırmayı bir şey sanan bu cahil aile neyin pesinde.Adam olanları anlatıyor, ama sunucularda ,ailede koca kafalı lar hayatın akışına uymuyor diyor.Hayatın akışına uymayan İpsiz sapsız o iki sorumsuz arkadaş.

12
4
yanıtYanıtla
Idol:

Haftada en az iki cinayet çözen is kadını , anne, aslan gibi çağdaş bir kadın. Bir kadının tam da olmadı gerektiği gibi.

6
5
yanıtYanıtla
Gemici:

Neden kapatılsın atv sana batıyormu müge hanımın bir sürü suçluyu bulması faili meçhul cinayetleri aydınlatması neden rahatsız oldun ki gururumuz sun MÜGE ANLI İYİKİ VARSIN

5
6
yanıtYanıtla
Zeynep Orhan:

Kesinlikle kapanmasın tabiki ben 46 yaşındayım bana öğrettiği çok şey oldu ve oluyor..

6
2
yanıtYanıtla
Selahattin gül:

Atv kapatılsın

6
2
yanıtYanıtla
mia:

Adamı öldürmüş gayet net.Muhtemelen alkolluyduler adamın elini bağlayıp iteleyip atmıştır.Bunun neyini anlamiyorlar.Anlattiklari abuk sabuk.Kavuşamayan asiklar gibi "birlikte intihar edecektik" falan diyor.Yersen...

6
2
yanıtYanıtla
YASLI KURT:

Bazi seyler kurgu gibim geliyii loo

4
4
yanıtYanıtla
SEN BENİ BİLÜÜÜN MÜÜ HÜÜÜÇ:

kapa çeneni deve dudaklı

yanıt1
yanıt2
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title