Haberler

Yayın hayatına yeni başlayan Mucize Doktor, 2019'un en çok aranan dizisi oldu

Güncelleme:

Arama motoru Google, her yıl olduğu gibi bu sene de yılın en çok arananlarını açıkladı. Yayın hayatına yeni başlayan Mucize Doktor, kendi kategorisinde en çok aranan dizi oldu.

En çok kullanılan arama motoru Google, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'de ve dünyada yükselen arama trendleri içeren listesini açıkladı. "Yılın Arama Trendleri 2019"un dizi kategorisinde Mucize Doktor birinci olurken şarkı kategorisinde Reynmen oldu.

YAYIN HAYATINA YENİ BAŞLAYAN DİZİ DAMGA VURDU

Türkiye'de En Çok Aranan Diziler kategorisinde zirvede yer alan Mucize Doktor'u Zalim İstanbul ve Her Yerde Sen takip etti. Çoğunluğunu Türk dizilerinin oluşturduğu listede tek uluslararası yapım ise Game of Thrones oldu. Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Reha Özcan'ın oynadığı dizi, Eylül ayından yayın hayatına başlamasına rağmen başarısıyla listeye damga vurdu.

Mucize Doktor dizisi, 2019'un en çok aranan dizisi oldu

REYNMEN LİSTENİN BAŞINDA YER ALDI

Reynmen'in "Derdim Olsun", Şanışer'in "Susamam", Fatih Bulut'un "Çok Sevdim Yalan Oldu" ve Norm Ender'in "Mekanın Sahibi" adlı çalışmaları da Türkiye'de bu yılın En Çok Aranan Şarkıları arasında yer aldı.

Mucize Doktor dizisi, 2019'un en çok aranan dizisi oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Reynmen Türkiye Google Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı! MİLLİ MAÇ NE ZAMAN? #9917 İtalya Türkiye milli maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? #129349 Sıcaklıklar yakıp kavuracak! Sıcaklıklar kaç derece yükselecek? Bu yaz hava nasıl olacak?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (8)

PAŞALI:

Paşalı'' da bu yıl ki en iyi yorumcu oldu.

8
2
yanıtYanıtla
ha ha ha:

dizi iyi oldugu icin degil millet evin de ailecek ve musafir geldigi zaman bakacak sey bulamiyor mecbur bunu aciyor nerde ise her dizi de aile icin sapiklik var film dersen tam rezalet bol kufurlu

5
3
yanıtYanıtla
ROSALİNDA:

ELA NE OLMUŞ ÖYLE , AMA DİZİ ÇOK GÜZEL ZEVKLE İZLİYORUM

3
4
yanıtYanıtla
COŞKUN:

ZEVKLE? YESS

yanıt0
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan bu takım elbise markasımıdır nedir reynmen midir ne karın ağrısıdır bunuda adam ettinizya size daha ne söylenir bilmiyorum

3
1
yanıtYanıtla
uCube:

Reynmen''i çekemeyenler var, adam size ne yaptı arkadaşım. Çekemediğiniz için mi en çok google de o adamın şarkısını aratmışlar. Demek ki şarkıyı beğeniyorlar. Yusuf''u herkes sevmesine gerek yok, önemli olan ortaya koymuş olduğu icraat, aratılmasa google durduk yere listeye koymaz. ;)))

0
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Adından ne kadar beyne sahip olabileceğin anlaşılıyor zaten,senin gibiler zaten bunlara sanatçı der ancak, sezen aksu ajda pekkan gibi değerlerle aynı sıfatı yakıştırmak bile yeteri kadar angutluk zaten denyo seni

yanıt0
yanıt0
Yeliz:

Dizi konusu çalıştı... gerçek dizi kore den .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title