Haberler

Mfö, Yıllara Meydan Okuyan Şarkılarıyla Expo'yu Coşturdu

EXPO 2016 Antalya’da Manga, Athena ve Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ), kır aktivite alanında binlerce kişiyi coştururken, Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da ise Sinan Özen ve Kubat sahne aldı.

EXPO 2016 Antalya'da Manga, Athena ve Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ), kır aktivite alanında binlerce kişiyi coştururken, Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da ise Sinan Özen ve Kubat sahne aldı.

EXPO 2016 Antalya'da konser coşkusu devam ediyor. Kır aktivite alanında düzenlenen konserde MFÖ, Athena ve Manga hayranlarını coşturdu. Ece Erken'in sunduğu gecede sahneye ilk olarak alternatif rock ve nu-metal tarzında yaptığı şarkılarla özellikle gençlerin büyük beğenisini toplayan Manga çıktı. Konsere 'Evdeki Ses' isimli şarkılarıyla başlayan grup konser boyunca şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. 'Alışırım Gözlerimi Kapamaya' şarkısıyla konseri sonlandıran Manga daha sonra sahneden inerek seyircilerin arasında Athena ve MFÖ konserini izledi.

Athena şehitler için türkü söyledi

Türkiye'de ska ve punk tarzında müzik yapan ilk gruplardan birisi olan Athena ise Manga'nın ardından sahneye çıktı. Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşlerin kurucusu olduğu grup, seslendirdiği şarkılar ve performanslarıyla kır aktivite alanını dolduran binlerce kişiyi coşturdu. 'Arsız Gönül' isimli şarkıyla konsere başlayan Athena, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Athena, sahneden ayrılmadan önce şehitler için 'Çanakkale içinde aynalı çarşı' adlı türküyü seslendirdi.

MFÖ sevilen şarkılarıyla büyüledi

Athena'nın ardından ise sesleri ve yorumlarıyla yıllara meydan okuyan Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ) üçlüsü sahne aldı. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan müzik grubu MFÖ, 'Ele Güne Karşı' isimli şarkıyla başladıkları konserde, 'Mazeretim Var', 'Sana Sarı Laleler Aldım', 'Yalnızlık Ömür Boyu' ve 'Mecburen' gibi sevilen şarkılarını yorumladı. MFÖ, çıkış tarihi 1990 yılı olan 'Ali Desidero' isimli şarkıyla konserini tamamladı.

Konsere yoğun ilgi gösteren ve kır aktivite alanını tıklım tıklım dolduran MFÖ hayranları, şarkıların hepsine eşlik etti. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan MFÖ, gece boyunca kendi şarkılarını seslendirdi.

Kubat ve Sinan Özen büyük amfiyi coşturdu

Fantezi müziğin güçlü sesi Sinan Özen ise Turkcell büyük amfi tiyatroyu dolduran binlerce hayranını şarkılarıyla coşturdu. Özen'in ardından ise Türk Halk müziğinin güçlü sesi Kubat sahneye çıktı. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Kubat, usta halk ozanı Neşet Ertaş'ın eserlerine de yer verdiği konserde türkü ziyafeti sundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Antalya Athena Kubat Magazin Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

title