Haberler

"Mevlana'ya Sığındım ve Sakinleştim"

Güncelleme:

Tuğba Özerk hiç kimsenin bilmediği yönlerini Kanaltürk'te çıktığı canlı yayında anlattı.

Şirin Sever ve Bülent Ülgen'in Kanaltürk'te sunduğu 'Pazar Eki' programının bu haftaki konukları eski manken Gizem Özdilli ile şarkıcı Tuğba Özerk'ti. Geçtiğimiz günlerde 'Gizem'in Mutfak Aşkı' adlı bir kitap çıkartan Gizem Özdilli programda, küçüklüğünden beri en büyük merakının yemek yapmak olduğunu söyledi: "Evde yemekleri babam yapardı, ben de babamın dizinin dibinden ayrılmazdım. Bu yüzden farklı mutfaklara karşı özel ilgim var." Özdilli, yakında kendi adına yemekle ilgili bir bilgisayar oyunu çıkaracağını da açıkladı: "Bu oyun sayesinde insanlar, kitapta tarifini verdiğim yemekleri evlerinde rahatlıkla yapabilecekler."

"İÇ HUZURUMU BULDUM"

Programın ikinci yarısına katılan şarkıcı Tuğba Özerk ise son zamanlarda Mevlana'ya merak sardığını söyledi: "Kişisel gelişim kitapları okumanın yanı sıra İslam dinini ve Mevlana'yı araştırdım. Ardından bir yaşam koçuyla çalışmaya başlayınca ruhumu dinlendirdiğimi, kendimi iyileştirdiğimi fark ettim. Eskiden daha az tahammüllü biri iken, şimdi daha sabırlı ve sakin olmayı öğrendim, iç huzurumu buldum."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gizem Özdilli Tuğba Özerk Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title