Haberler

    Merve Özbey'e Evlilik Yıl Dönümü Sürprizi

    Güncelleme:

    Merve Özbey ve Kenan Koçak çifti geçtiğimiz akşam Cahide Palazzo'da Afara Müzikali'ni izlemeye gitti. Evlilik yıl dönümlerini kutlayan çift girişte basın mensupları ile bir araya geldi. İşte detaylar…

    Eşi Kenan Koçak'ın kendisine sürpriz yaptığını belirten başarılı sanatçı, "Keyifler yerinde, konserler yoğun. Onun dışında evde kızımızla vakit geçiriyoruz" dedi. Evliliklerinin 3'üncü yılına giren Merve Özbey ve Kenan Koçak çiftine gecenin ilerleyen saatlerinde pasta sürprizi yapıldı.

    Sürpriz karşısında duygulanan Merve Özbey pastayı eşiyle beraber üfledi.

    Merve Özbey kimdir?

    Merve Özbey Koçak 18 Temmuz 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Sanat Müziği eğitimi aldı. Merve Özbey'i ilk keşfeden ise Ebru Gündeş oldu. İlk olarak Ebru Gündeş'in vokalliğini üstlenen Merve Özbey ardından da Demet Akalın, Bengü, Özcan Deniz, Ferman Toprak, Utku ve Yaşar İpek gibi isimlere vokallik yaptı. Demet Akalın'ın albüm lansmanında solo performans sergilerken Erdem Kınay'la tanıştı. Kınay, proje albüm yapacağını söyledi ve Merve Özbey'e demo kaydı yaptı. 2012 yılında Kınay'ın çıkardığı Proje albümünde "Duman" şarkısına eşlik etti. Şarkı büyük kitlelere ulaşarak, Merve Özbey'in ilk kez duyulmasını sağladı. 2013 yılında Kınay'ın ikinci albümü olan Proje 2'de "Helal Ettim" şarkısını seslendirdi. Merve Özbey'in Kınay ile yaptığı şarkılar ses getirince solo albüm yapmaya karar verildi. Temmuz 2015 yılında Merve Özbey'in ilk albümü Yaş Hikayesi piyasaya sürüldü. Albümün çıkış şarkısı da sözleri Deniz Erten, müziği Erdem Kınay'a ait olan "Yaş Hikayesi" oldu. Şarkı Türkiye resmi listesinde iki numaraya kadar yükselmeyi başardı.2021 yılında uzun bir aradan sonra 'Yerle Yeksan' adında bir single çıkarmıştır.

    Ünlü şarkıcı Merve Özbey, bir süredir birlikte olduğu iş adamı Kenan Koçak ile 9 Şubat 2020 tarihinde nikah masasına oturdu.Çiftin Elif Üzüm adından bir kız çocukları var.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Kenan Koçak Merve Özbey İstanbul Magazin Haberler

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Bakmadan Geçme

    Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title