Haberler

Mert'in iki sevgilisi mi var? Nisa'nın sözleri Survivor'a damga vurdu

Güncelleme:

Survivor All Star'ın son bölümüne Mert, Ogeday, Nisa ve Sude arasındaki tartışma damga vurdu. Sude'nin ağlaması nedeniyle Mert, Nisa'ya "Sude ve benim arkadaşlığım ile alakalı dedikoduda bulunmuşlar." dedi. Nisa ise Sude'ye "Sana bunu söylemem lazım. Seninle nasıl oynandığını konuşmam lazım. Karşında nasıl biri olduğunu bilmen lazım" dedi. Bu sözler "Mert'in iki sevgilisi mi var?" sorusunu akıllara getirdi.

Survivor All Star'da yarışmacıların performansları kadar özel hayatları da konuşuluyor. Dün akşam yayınlanan bölüme Mert Öcal, Ogeday, Nisa Bölükbaşı ve Sude'nin tartışması gündem oldu.

Magazinkolik'in haberine göre, oyun öncesi konuşması sırasında Sude'nin ağladığını açıklayan Mert, Ogeday ve Nisa'nın insanların özel hayatlarına burunları sokmaya başladıklarını ifade etti. Öte yandan Mert, Nisa'ya "Senin bende bir sürü sırrın var." dedi.

"SUDE VE BENİM ARKADAŞLIĞIMIN DEDİKODUSUNU YAPMIŞLAR"

Konuşmasında Mert, "Benim burada değer verdiğim insanlar var. Çok değer verdiğim bir arkadaşım. Dün akşam buraya gelirken ağladığını gördüm. Açıkçası onun o kadar üzüldüğünü görünce çok üzüldüm, ne olduğunu öğrenmeye çalıştım. Karşı taraftaki arkadaşlarımız Nisa ve Ogeday insanların özel hayatlarına burunları sokmaya başladılar. Kızın hoşuna gitmeyecek dedikodularda bulunmuşlar. Sude ve benim arkadaşlığım ile alakalı dedikoduda bulunmuşlar." ifadelerini kullandı.

Mert'in iki sevgilisi mi var? Nisa'ın sözleri Survivor'a damga vurdu

NİSA'DAN SUDE'YE UYARI: SENİNLE NASIL OYNANDIĞINI BİLMEN LAZIM

Nisa ise yaptığı açıklamada, "Sude'nin ilişkisini dün öğrendim. Orada bir laf atışması vardı. Sonra araya Ogeday girdi dedi ki 'Sude bence bulaşma oraya.' Ogeday da arkadaşımın o durumunu biliyor. Sen bulaşma bence. O da dedi ki 'Nasıl başlamadan bulaşmayayım? Zaten kaç aydır süren bir şey.' Ogeday sonra gelip beni uyandırmıştı. Anlattılar bu olayı. Sude sana bunu söylemem lazım. Seninle nasıl oynandığını konuşmam lazım. Karşında nasıl biri olduğunu bilmen lazım" şeklinde konuştu.

Bu konuşmalardan 'Mert'in özel hayatında Sude'nin yanı sıra bir ilişkisi daha var ve Nisa ile Ogeday bu ilişkiye tanık mı oldular?' sorusunu akla getirdi.

"ŞU AN NEYİN İÇİNDE OLDUĞUMU BİLMİYORUM"

"Mert'in özel hayatında Sude'nin yanı sıra başka birisi mi var" sorusunu akla getiren bu sözlerinden ardından Sude ise gözyaşlarını tutamayarak yaptığı "Şu an neyin içinde olduğumu tam olarak bilmediğim için net birşey söyleyemiyorum. Burada yaşayıp görebileceğim bir şey belki bilmiyorum ama ben kendimi biliyorum." dedi.

Kaynak : Magazinkolik

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nisa Bölükbaşı Mert Öcal Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500

Yorumlar (1)

Sanane Adımdan :

cidden bunları izleyen var mı hahahhadsfh bu ne abi ne programı bu

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title