Haberler

Mehmet Günsür, Ateşli Sahneler İçin İlk Kez Konuştu: Eşim Zevkle İzliyor

Güncelleme:

Fi'deki ateşli sahneler için ilk kez konuşan Mehmet Günsür, eşinin kendisini kıskanmadığını hatta sahneleri zevkle izlediğini söyledi.

Serenay Sarıkaya ile 'Fi' dizisindeki ateşli sahnelerine Mehmet Günsür'ün 11 yıllık eşi, üç çocuğunun annesi Katerina Mongio'nun kızdığı konuşuluyordu. Günsür, dedikoduları bitirecek açıklamalar yaptı.

"EŞİM SAHNELERİ ZEVKLE İZLİYOR"

Mehmet Günsür ile Serenay Sarıkaya'nın başrolünü oynadıkları 'Fi' dizisindeki ateşli sahneleri bu sezona da damga vurdu. Mehmet Günsür 11 yıllık eşi, üç çocuğunun annesi Katerina Mongio'nun bu durumdan rahatsız olmadığını söyledi. Oyuncu, "Katerina'nın ateşli sahnelerini izlemediği, beni kıskandığı konuşuluyor. Bu çok komik. Çünkü eşim diziyi zevkle izliyor, beğeniyor, ekibi takdir ediyor. Ayrıca Serenay ile araları çok iyi" dedi.

Mehmet Günsür'ün eşi:




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Mehmet Günsür Cinsellik Magazin Haberler

500

Yorumlar (32)

Nizam:

Sanat diyerek namus edep kavramini yok ettiniz allah islah etsin

3
0
yanıtYanıtla
erkan:

Hepsi sapik yok hersey sanat icin canim

3
0
yanıtYanıtla
abdulrezzak:

ne diyelim allah çirkin şansı versin broo

3
0
yanıtYanıtla
bilal açıkgöz:

sende eşininkileri zevkle izlersin

2
0
yanıtYanıtla
ismet:

ya bir rezilliktir almış gidiyor. kimin kiminle ne yaşadığı belli değil kimi evli erkekle, kimi evli kadınla buna dur diyecek namuslu bir bakanlık yokmu. dövlette buna bir el atsın! eşi izliyormuş hoşlanıyormuş belki eşinde başkasıyla bu işi yapıyor olamazmı öyle bir hengamede yaşıyorsunuzki siz kendini insandan sayanlar.

1
1
yanıtYanıtla
t:

Sizde ki namus kavramı sanattan ibaret. Sanatınızda başarılar dilerim. Ailenizle daha nice böyle sahneler izmeniz dileklerimle. .

2
0
yanıtYanıtla
POMPACI:

KARDEŞ TAM KAŞLARININ ÜSTÜNDE HAFİF Bİ ŞİŞLİK Mİ VAR ?

1
0
yanıtYanıtla
Fatma:

Kusasım geldi

1
0
yanıtYanıtla
meho:

Pislik herifler

0
0
yanıtYanıtla
POMPEİ:

ALLAH SİZİ DE ISLAH ETSİN. . . Türklerin tek dinamizmi olan olan aile yapısı vardı. Artık oda sizler sayesinde günden güne eriyor. Bunun adına medeniyet demesin lütfen kimse. . . Kendimizi kandırmayalım. Babası annesi evladı hep beraber oturup bu dizileri izleyip sonrada neslimiz neden bozuluyor ``ensest ilişki neden bu kadar yayıldı;; diye veryansın ediyoruz. . . Sonrada habere başlık atıyoruz eşi zevkle izliyormuş diye zaten kadın yabancı ona normalde! bize ve haberciliğinize pesssss. . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title