Haberler
BBC

Oyuncu Mark Wahlberg Kendisinden Daha Az Maaş Alan Rol Arkadaşı Adına Bağışta Bulundu

Güncelleme:

Oyuncu Mark Wahlberg, daha az maaş aldığını öğrendiği rol arkadaşı Michelle Williams adına Time's Up (Süre Doldu) adlı kampanyaya 1,5 milyon dolar bağışta bulundu.

Oyuncu Mark Wahlberg ve Michelle Williams en son beraber oynadığı "All the Money in the World" adlı filmin yeniden yeniden çekimlerinde Wahlberg'in 1,5 milyon dolar aldığı, ancak Williams'ın günde bin dolar ya da 80 dolar civarında bir maaş aldığı ortaya çıkmıştı.

TACİZE KARŞI KAMPANYA İÇİN ARKADAŞI ADINA BAĞIŞTA BULUNDU

Wahlberg bağışı, kadın oyuncu, yazar ve yönetmenlerin Hollywood ve diğer sektörlerdeki cinsel taciz ve ayrımcılığa karşı başlattığı Time's Up (Süre Doldu) adlı kampanyanın hukuki birimine yaptığını duyurdu.

ADI TACİZ SKANDALINA KARIŞAN KEVİN SPACEY FİLMDEN ÇIKARILMIŞTI

"All the Money in the World" dizisinin yönetmeni Ridley Scott, hakkında cinsel istismar haberleri çıkan oyuncu Kevin Spacey'nin yer aldığı sahneleri yeniden çekme kararı almıştı. Ancak yeniden çekimler sırasında Wahlberg'in Williams'tan daha fazla kazandığının duyulması tepki toplamıştı. İki oyuncuyu da temsil eden yetenek ajansı William Morris Endeavor Entertainment adlı şirket de Williams adına aynı fona 500 bin dolar yatırdığını duyurdu. Fon ilk defa açıldığında da aynı şirket 1 milyon dolar yatırdığını aktarmıştı. Oyuncu Williams ise bir açıklama yayımlayarak Wahlberg ile beraber arkasında duran bütün oyuncu arkadaşları ve aktivistlere teşekkür ettiğini duyurdu.

BBC

Michelle Williams Mark Wahlberg Hollywood Up Magazin Haberler

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Bakmadan Geçme

''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? GAMZE ÖZÇELİK KİMLE EVLENDİ? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kim, nereli, kaç yaşında? LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN? #9997 2024 LGS sonuçları açıklandı mı, tarih belli oldu mu? MEB SONUÇ SORGULAMA! BOMBA TRANSFER! Anderson TALİSCA, Fenerbahçe'ye mi geliyor? #9917 SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ? Survivor All Star 2024 dün akşam (9 Haziran) kim elendi?
Erdoğan'ın 'Müjde' olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

Erdoğan'ın "Müjde" olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

500

Yorumlar (6)

KOKO:

TÜM İSLAM COĞRAFYASININ BİRLİK VE BERABERLİK YAPMA ZAMANI AMERİKA AÇ KALMIŞ KÖPEK GİBİ SALDIRIYOR ÖZGÜRLÜK DEDİ IRAKI YEDİ BİTİRDİ IRAKI KAN GÖLÜNE ÇEVİRDİ YETMEDİ SURİYEYİ YEDİ ŞİMDİ GÖZÜNÜ ÜLKEMİZE DİKTİ ŞEREFSİZ ABD SONUN YAKINDIR

26
5
yanıtYanıtla
Rıfkı:

Aç olanı düşünmezler gerçek yardım odur zırtaboza bak millet aç aç

11
5
yanıtYanıtla
abuzer karatikit:

iyi kalpli insanlar bir gün mutlaka kazanırlar.

9
1
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

bende 1000tl yatiracam Adanadan.

6
2
yanıtYanıtla
hgjnfbd:

ulan adanalı :Ddd

yanıt4
yanıt0
Realist:

Ne güzel davranış, ayakta alkışlıyoruz. Fakire yardım etmiş...???

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title