Haberler

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinden radikal karar!

Güncelleme:

2016'da evlenen ve mutluluklarını geçtiğimiz ekim ayında doğan kızları Lalin'le katlayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, yaz tatili için şimdiden hazırlıklara başladı. Ünlü çift bakın hangi kararı almış

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine görfe; Her yazı Selimiye'de tuttukları evde geçiren çift, bu kez kontratı yenilemedi. Çift, gelecek yazı Bodrum'da geçirmeye karar vermiş.

'SİNEM'İ ENDİŞELENDİRDİ'

Marmaris'in Selimiye bölgesi, zor ulaşımı nedeniyle genellikle mahremiyetine önem veren ünlü isimler tarafından tercih ediliyor.

Ancak ulaşım zorluğu genç anne Sinem Kobal'ı endişelendirdiğinden, çift Selimiye yerine daha merkezi sayılan Bodrum'a geçmeyi tercih etmiş.

BODRUM'DA KALACAKLAR

Bodrum'da hem büyük hastaneler var hem de havalimanı. Küçük bebekli aileler için daha uygun olduğu kesin. Bu nedenle Kenan İmirzalıoğlu da şimdilerde ailesinin rahat edebileceği güzel bir kiralık ev arayışındaymış.& ;

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Bodrum Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title