Haberler

"Kral Ragnar" ile Sabaha Kadar Eğlenen Tuba Ünsal'dan "Evliliğimde Sorun Yok" Mesajı

Güncelleme:

Önceki gün 'Vikings' dizisinin Kral Ragnar'ı dünyaca ünlü yıldız Travis Fimmel ile sabaha kadar eğlenen Tuba Ünsal, kocası ve çocuğunun fotoğrafını paylaşarak "Aramız iyi" mesajı verdi.

Dünyaca ünlü yıldız Travis Fimmel ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Tuba Ünsal, evliliğinde sorun olduğu dedikodularını paylaştığı fotoğrafla yalanladı.

AYRILIK DEDİKODULARINA SESSİZ KALMIŞLARDI

5 yıl önce Berlin'de dünyaevine giren Tuba Ünsal ve Mirgün Cabas'ın boşanma sürecine girdiği iddia edilmişti. Çift, ayrılık dedikodularına karşı sessiz kalmış, bir açıklama yapmamıştı.

'Kral Ragnar' ile Sabaha Kadar Eğlenen Tuba Ünsal'dan 'Evliliğimde Sorun Yok' Mesajı

SESSİZLİĞİ TUBA ÜNSAL BOZDU

Tuba Ünsal, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda evliliğinde sorun olmadığının mesajını verdi. Ünlü oyuncu, Instagram sayfasında eşi ve oğlu Civan Mert'in yer aldığı bir kareyi paylaştı.

'KRAL RAGNAR' İLE EĞLENMİŞTİ

Öte yandan Tuba Ünsal, geçtiğimiz günlerde İstanbul Film Festivali'nin 37'nci açılış filmi 'Lean on Pete'i sunmak için Türkiye'ye gelen 'Vikings' dizisinin Kral Ragnar'ı dünyaca ünlü yıldız Travis Fimmel ile görüntülenmişti. Gittikleri mekanda samimi sabah saatlerine kadar eğlenen ikilinin samimi görüntüler verdikleri konuşulmuştu.

Tuba Ünsal böyle görüntülenmişti;

'Kral Ragnar' ile Sabaha Kadar Eğlenen Tuba Ünsal'dan 'Evliliğimde Sorun Yok' Mesajı

'Kral Ragnar' ile Sabaha Kadar Eğlenen Tuba Ünsal'dan 'Evliliğimde Sorun Yok' Mesajı

'Kral Ragnar' ile Sabaha Kadar Eğlenen Tuba Ünsal'dan 'Evliliğimde Sorun Yok' Mesajı

'Kral Ragnar' ile Sabaha Kadar Eğlenen Tuba Ünsal'dan 'Evliliğimde Sorun Yok' Mesajı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Travis Fimmel Mirgün Cabas Tuba Ünsal Berlin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (30)

CONI:

bazi davarlar kadinla erkegin arkadas olamayacagini zannediyo cahil herifler sizi

6
24
yanıtYanıtla
Gerçekmi la bu:

Kocası dışında sabahlara kadar bir kadın bir erkekle nasıl eğlenir onunla bir yerlere gidebilir hatta poz verirken bu kadar sırnaşıp yapışabilir

8
7
yanıtYanıtla
AHLAKLI:

AHLAKSIZLAR. . . . .

10
2
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

BUGÜN DE BENDE SABAHLA NASIL OLSA GENİŞ AİLESİNİZ ...ÇOCUK OLURSA MİRGÜN BAKAR...

10
1
yanıtYanıtla
apsuva:

atatürk gencligi alin iste yunana peskes ha avustraliya peskes

5
4
yanıtYanıtla
YSNOKR:

pislik kadın kac gundur bu karıyı reklam yapıyonuz olsede kurtulsak

6
2
yanıtYanıtla
YSNOKR:

Aynur niye sendemi kadınlarda çok eşlilikten yanasınki ölmesi zoruna gidiyor

yanıt0
yanıt1
Ceyhanlı:

Sosyetede normal böyle şeyler geniş olmak sosyetenin ilk şartı kocasıda onu evde beklemiyordur herhalde

7
0
yanıtYanıtla
mikrop:

ha ha ha ha haftaya buluşalım haftaya vikingler geliyor devamı haftaya

5
1
yanıtYanıtla
Bir Dost:

Arkadaş bunlarda ki bu genişlik nedir böyle. Kimisinin karısı kimisinin kocası başka birileriyle nerelerde neler yaşıyorlar nasıl vakit geçiriyorlar pes doğrusu.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title