Haberler

Konser Maratonuna Başlayan Megastar Tarkan, 4 Milyon TL Kazanacak

Güncelleme:

Baba olduktan sonra kızıyla daha çok zaman geçirmek için konserlerine ara veren Tarkan, sahnelere geri dönüyor. Rusya'da 4 konser vermeye hazırlanan Tarkan, 4 milyon TL kazanacak.

Kızı Liya'nın doğumundan sonra eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya'yla daha çok vakit geçirebilmek için konserlere ara veren Tarkan'ın uzun bir aradan sonra konser maratonuna başlayacağı yer ve tarih de belli oldu. Dünyanın pek çok yerinde büyük bir hayran kitlesi olan Tarkan, konserlerine Rusya'dan start verecek.

HAYRANLARINA MÜZİK ŞÖLENİ YAŞATACAK

Tarkan, 11 Mart'ta Kazan'daki 10 bin kişilik Tatneft Arena'da sahne alacak. 46 yaşındaki sanatçı, ardından ise 14 Mart'ta Moskova'daki 6 bin 200 kişilik Crocus City Hall'da Rus hayranlarına müzik şöleni yaşatacak. Popçu aynı yerde 2009 yılında verdiği konserle de büyük olay yaratmıştı.

Konser Maratonuna Başlayan Megastar Tarkan, 4 Milyon TL Kazanacak

4 MİLYON TL KAZANACAK

Tarkan'ın Rus hayranları, çok özledikleri sanatçının ülkelerine geleceğini öğrenirken büyük sevinç yaşadı. Tarkan'ın Rusya'da dört konser vermek için de 800 bin dolar yani yaklaşık 4 milyon 200 bin TL ücret alacağı da konuşulanlar arasında. Tarkan, geçtiğimiz ay yayınlanan Coca Cola reklamı için de 10 milyon lirayı cebine koymuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rusya Federasyonu Tarkan Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (12)

Bunca yıl piyasadan silinmedi:

Kalitesini belli etti, nerdeyse otuz yıldır ününü koruyor

8
3
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ:

Böyle enayiler olmasa bu kalça sallayanlar nasıl köşe olacak yıllardır millete kakaladılar mega star diye Tarkan denen fani 50 yaşına dayandın daha hala bir taraflarını para için sallıyon ha sorsan bizim ülkede enayilere sanatçı derler yürü be kim tutar seni sallamaya devam

3
4
yanıtYanıtla
SEZEN A.:

lüzümsuz herif megaymış

2
4
yanıtYanıtla
Aynur:

Tarkanı çok ülkelerde seviyorlar. O yüzden o paraları fazlasıyla hakediyor. Bir megastar olmak kolay mı? Tarkan gibi sanatçınız olduğu için gurur duymalısınız.

2
1
yanıtYanıtla
Lol:

Şarkicilardan cok bilimde ornek olsak.. Şarkiyi onune gelen soyluyor zaten.

yanıt0
yanıt1
LOL-a:

Evet, çok haklısınız önüne gelen şarkı söylüyor ama hiç birisi asla Tarkan olamaz. Sanatçı olmak hiç de kolay değil. Tarkan gerçek sanatçı. Her bir ülke dünyada sporcu ve sanatçısıyla daha çok tanınıyor.

yanıt0
yanıt0
starice:

parasi bitmistir. para durdugu gibi durmuyor

2
0
yanıtYanıtla
Ad:

Ya ne megastarı allah aşkına. Adam gizemli takılınca hora geçiyor. İnsan içine çıkmadığından konuşmayı unutmuş. Dili dönmüyor artık. Bırakın bu işleri. .

1
1
yanıtYanıtla
Fos:

Ne adaletsiz kazanclar var. Kimi her gün makarna yer kimi ... Saglik olsun cok parada gozumuz yok helalinden olsun yoldan cikarmasin Az veripte aratmasin Rabbim. Ama fakirin hakkida çok zekatini sadakani vs vermiyorsa n boş o paran

1
0
yanıtYanıtla
Kürt Mutlu:

BEN avrupada Tarkanin bir kac konserine gittim konsere gidenlerin Hemen Hemen hepsi gurbetci Turkler yabanci giden cok az

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title