Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Dizisi Belli Oldu

Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisiyle ilgili detaylar belli oldu. Star TV'de ekrana gelecek olan yapımın ismi ise "Siyah Beyaz" olacak.

2 yıllık aranın ardından ekranlara dönmeye hazırlanan yakışıklı oyuncunun yeni sezonda yer alacağı diziyle ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı.

İSMİ SİYAH-BEYAZ OLACAK

"Kurt Seyit ve Şura" dizisinde bekleneni veremeyen Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezona bomba gibi giriyor. 'Gümüş' dizisinde birlikte çalıştığı senarist Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon'la yeni bir projede bir araya gelecek olan Tatlıtuğ'un projesinin adı belli oldu! Oyuncu, 'Siyah Beyaz' adlı diziyle 2 sene sonra sevenleriyle buluşacak.

PARTNER ARANIYOR

En geç şubat ayında Star TV'de ekran macerasına başlayacak olan projenin bir romandan uyarlanacağı iddia edildi. Cast çalışmalarının devam ettiği çalışmada Tatlıtuğ'un partneri için görüşmeler devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kurt Seyit ve Şura Kıvanç Tatlıtuğ Star Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

asude:

Şu anda en güzel vizyonlu diziler diriliş kösem kördüğüm ve bu arada kösemi yargılamayınız aşşalamayınız onun çapında hiçbir dizi bu kadar iyi değil ve insanlar sizler için fazlasıyla çabalıyolar

5
30
yanıtYanıtla
beni oynatin dizide:

Beren saat muhtesem yuzyilda ciksin güzel dizi degil kivancin partneri olsun yada özlem yilmaz veya hazal kaya baska kim olabilir fikriniz var mi

2
21
yanıtYanıtla
Bingölllü Mobil-ANDROID:

Adamım benim bee

5
11
yanıtYanıtla
İngilizce Dil Eğitim SetiMobil-ANDROID:

Yabancı Dil Sınavında 70 Üzerinde not almak için karmakitaplar.net

3
4
yanıtYanıtla
Murat:

Derin Mermerci

1
3
yanıtYanıtla
Medeniyet=İzmir Mobil-IOS:

Kara sevda kara sevda

2
1
yanıtYanıtla
omer:

Yine Kivanc a benzemeye calisan gencler gorecegiz sokaklarda :)

3
0
yanıtYanıtla
ses:

adamlar saniyelik reklamdan milyon kazanıyo kim uğraşacak haftalığı 100 bin tl ye bi de sokakta kağıt toplayan kağıtçılar artık kağıt toplayamayacak neymiş 2 şirket itiraz etmiş acaba hangi kodamanın devlet bağlantısı. . . . . . . . . . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title