Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ: Şerefsizler Şaka Yapmış

Güncelleme:

Sosyal medyada Kıvanç Tatlıtuğ öldü haberleri çıkınca ortalık karıştı.

Öldü iddialarına ölüm haberlerinin çıktığı sosyal medyadan cevap veren Kıvanç Tatlıtuğ kendi kişisel sayfasından sitemvari bir mesaj yayınlayarak 'yine öldürmüşler beni' diyen Tatlıtuğ, iddiaların asılsız olduğunu hayranlarına duyurdu.

Kıvanç Tatlıtuğ mesajında hem öldü iddialarını ortaya atanlara hem de sosyal medyanın sorumsuzluğuna ateş püskürdü.

Geçtiğimiz yıl öldü iddiasıyla Arap dünyasını karıştıran Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya tarafından yine öldürüldü!

Sosyal paylaşım sitelerindeki iddiaya göre ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un bir trafik kazasında hayatını kaybettiği ileri sürüldü. İddia sosyal medyayı bir anda karıştırdı. Yapılan araştırmalar haberin asparagas olduğunu ortaya çıkardı.

KARDEŞİNDEN AÇIKLAMA

Kıvanç Tatlıtuğ'un öldüğü iddiaları üzerine Bugün Gazetesi'nin deneyimli magazin muhabiri Okan Işık kardeşi Cem Tatlıtuğ'a ulaştı. Cem Tatlıtuğ öldü iddialarını yalanladı. "Yok öyle bir şey evinde sapasağlam oturuyor. Geri zekalılar böyle birşey ortaya atıp duruyor. " açıklaması yaptı.

Son dönemde sosyal medya birçok ünlü ismi öldürdü. Ciguli, Münir Özkul, Adnan Şenses, Burhan Çaçan ve son olarak da eski cumhurbaşkanlarımızdan Süleyman Demirel sosyal medya öldürülen isim oldu. Bu tür ölüm haberleri soyal medyanın güvenilirliğinin sorgulanmasına sebep oldu.

İŞTE O TWEET

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Cem Tatlıtuğ Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title