Haberler

Kıvanç'ın Artist Abisi

Güncelleme:

Şafak Sezer'in 'G.D.O. Kara Kedi' isimli yeni filminin sürprizi, Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi oldu.

Şafak Sezer'in 'G.D.O. Kara Kedi' isimli yeni filmi, 25 Ocak'ta vizyona giriyor. Filmin sürprizi ise Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi Cem Tatlıtuğ'un da bu filmde rol alması!

Sezer, "Cem'i ikna etmek kolay olmadı ama onu oynatmayı başardım" dedi.

ÜÇ KARDEŞİN YANLIŞLIKLAR KOMEDYASI

Film İstanbul'un eski semtlerinden olan Balat'ta yaşayan ve kendi yağlarıyla kavrulan üç kardeşin hikayesini anlatıyor. Kardeşler, taksicilikle hayatını kazanan Gürkan, pilavcılık yapan Orhan ve iflah olmaz biçimde aşık olan Duran'dan oluşuyor...

Herkes gibi yaşam mücadelelerini sürdürürken, sıradan dertlerini de çözmeye çalışan bu üç kardeşin hayatı bir gün başlarına gelen bir kazanın yol açtığı, cinayet, mafya, kız kaçırma üç geniyle allak bullak olur.

BAŞROL VE SENARYO ŞAFAK SEZER'E AİT

Bolca yanlışlıklar komedyası ve aksiyon dolu sahnelerin olacağı filmin senaryosu Şafak Sezer'e ait. Yönetmen koltuğunda ise Maskeli Beşler serisi ile tanınan Murat Aslan oturuyor.

Başrolde Şafak Sezer'i seyredeceğimiz filmin kadrosunda Volkan Başaran, Serkan Şengül, Demet Bölükbaşı, Erdem Akakçe, Şener Kökkaya gibi isimler de yer alıyor.

FİLMİN ADI NEREDEN GELİYOR?

Daha önce katıldığı bir söyleşide filmi hakkında bilgi veren filmin adının nereden geldiğine de açıklık getirmişti.

G.D.O KaraKedi isminin filmin içinde olan bir karakedi ve filmde oynayan 3 kardeşin isimlerinin baş harflerinden geldiğini söyleyen Sezer, "Bir daha yönetmenlik yapar mısınız?" sorusuna ise "Kolpaçino'da yapmıştım. Allah korusun. Bir daha asla yapmam." diye cevap verdi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Cem Tatlıtuğ Şafak Sezer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title