Haberler

Kendi Filmimin Korsan Cd'sini Satın Aldım

Güncelleme:

'Koğuş Akademisi' filminin 'Derya'sı Yasemin Öztürk: Kendi oynadığım filmlerin korsanını da satın aldım ama sinemada izlemeyi tercih ederim.

Senaryosunu kardeşi Yücel Öztürk'ün yazdığı 'Koğuş Akademisi' filminde Çetin Altay, Erdal Tosun, Umut Oğuz ve Aruz Yanardağ ile birlikte rol alan Yasemin Öztürk; filme ve özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Filmde gaspa ve tacize uğrayan 'Derya' karakterini oynayan Öztürk; komedide Cem Yılmaz, aşk filmlerinde Çağan Irmak, dramda ise Zeki Demirkubuz ile birlikte çalışmak istediğini ifade etti.

Filmi izlediniz mi?

Sinemaya gitme fırsatım olmadı ama Kütahya ve Aydın'da imza günlerimiz vardı; orada seyirciyle birlikte izledik. Ben daha önceki filmlerimde de izleyicinin tepkisini görmek için sinemaya giderdim. İlk kez bu filmde vizyona girmeden önce izledim. O yüzden nasıl bir şeyle karşılaşacağımı biliyordum.

HERKES ÇOK GÜLÜYOR

Bu film için seyircinin tepkisi nasıl?

Olumsuz bir eleştiriyle karşılaşmadım. Genelde beğeniyorlar. Zaten komedi ve eğlence vaat eden bir film. Her ne kadar benim ve Arzu'nun (Yanardağ) oynadığı karakterler, komik olmasa da film çok komik. Herkesin gülerek çıktığını görmek hoşumuza gidiyor.

Kardeşinizin bu filmi hayata geçirmesinde sizin ne kadar etkiniz oldu? Torpil yaptınız mı ona?

"Bana da bir rol yaz" demedim ama oyunculuğumu da bildiği için bana küçük bir sahne yazmıştı. Yönetmen senaryoyu okuyunca rolümü artırdı.

EVET, TACİZ EDİLDİM

Siz hiç filmdeki gibi gasp veya taciz olayına maruz kaldınız mı?

Gasp olayı başıma gelmedi. Cihangir'deyken tinerciler saldırmıştı. Sakin olup onlarla konuşarak kurtulmayı başardım. Yine Cihangir'de otururken, taciz olayı yaşadım. O da şöyle oldu: Gece geç vakit çekimden geliyordum. Arkamdan genç biri geldi. Takip edildiğimi düşünmemiştim. Apartmanın kapısını açacağım sırada kalçama şaplak yedim. Ben çığlık atınca can havliyle kaçtı gitti.

Filmde korsana gönderme var. Siz korsan film aldınız mı hiç? Haydi itiraf edin..

Öyle bir soru sordun ki şimdi. (Gülüyor) Almamaya çalışıyorum ama çok pahalı filmler var. Birkaç tane film almak istediğiniz zaman bütçeniz sarsılıyor. O yüzden kaçınıyorum ama aldığım oldu. İtiraf ediyorum hatta kendi oynadığım filmleri bile "Buyurun sizin filminiz" diye gösterdiler, ben de orijinali olmasına rağmen onları da aldım ama yine de sinemada izlemeyi tercih ederim.

MİZAÇ OLARAK SERTİM

Nasıl bir filmde oynamak isterdiniz?

Alt metni sağlam, beni zorlayacak dolu dolu hikayelerde oynamak isterim. Dramda Zeki Demirkubuz'la, komedide Cem Yılmaz'la, aşk filminde de Çağan Irmak'la çalışmak isterim.

Televizyonda sizi 'Kurtlar Vadisi' ve 'Behzat Ç.' gibi erkek dizilerinde gördük. Bunun bir sebebi var mı, öyle mi denk geldi?

Bunun belli bir sebebi var mı bilmiyorum ama fiziki sebebi olabilir. Mizaç olarak sert görünüyorum. Televizyonda komedi yanımı ön plana çıkaracağım, eğlenceli bir sitcomda oynamak istiyorum.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Zeki Demirkubuz Yasemin Öztürk Çağan Irmak Cem Yılmaz Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title