Haberler

Kenan İmirzalıoğlu'nun el hareketine dikkat! Yarışmacı, cevabı içerisinde olan soruyu bilemedi

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster'de "Beşi beş kuruştan beş yumurta kaç kuruş eder?" sorusuna 25 cevabını veren yarışmacı elendi. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu da iki eliyle 5 işareti yaparak yarışmadan elenen yarışmacıya doğru cevabın aslında sorunun içerisinde olduğu belirtti.

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen programlarından Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümüne Dilara Tayfun isimli yarışmacı damga vurdu.

CEVAP SORUNUN İÇİNDEYDİ

5 bin TL değerindeki dördüncü soruya kadar takılmadan gelen yarışmacıya son olarak "Beşi beş kuruştan beş yumurta kaç kuruş eder?" sorusu yöneltildi. Soru karşısında bir süre düşünen yarışmacı cevabı içerisinde gizli olan soruya 25 kuruş cevabı verdi. Oysa doğru cevap 5 kuruştu.

İMİRZALIOĞLU ELİYLE 5 İŞARETİ YAPTI

"Soruyu doğru okuduğundan emin misin Dilara?" diyen soran İmirzalıoğlu da iki eliyle 5 işareti yaparakyarışmadan elenen yarışmacıya doğru cevabın aslında sorunun içerisinde olduğu belirtti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ufak bir mesaj daha var Mhp'nin oy oranı yüzde 5 geçmez demek istiyor :)

122
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

68 yasindayim bu soru bize ilkokul ikinci veya ücüncü siniftayken sorulmustu bu soru egitimde ilerleme degil gerileme yasadigimizin acik bir ispati degilmi malesef ülkemizde kalitesiz bir egitim sayesinde düsünme tembeli modern giyimli özentili cenesi kuvvetli ama ici bos kof beyinler yetisiyor.

51
3
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Geçmişi neredeyse 100 yıla dayanan bir şaşırtmacali bir soru. Cevabını neredeyse tüm ülke insanı da bilir tabikiii bu yarışmacı hariç. İzzahta edildi yine boş boş baktı yarışmacı.

23
7
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Sarılara böyledir çok görmeyin

17
6
yanıtYanıtla
ferfer:

şaşırtmaçlı soru olduğu çok açık 5 kuruş var 25 kuruş var 5 tanesi 5 kuruştan tabiki 5 kuruş eder ama şaşırtmaç var kesin cevap veriyorum 30 krş

6
14
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Çok yazık

3
1
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

onbeş, 2 onyedi ve üç 20 kaç eder? (bu sorunun cevabı sorunun içinde açık bir şekilde yazılmıştır.)

1
0
yanıtYanıtla
sem sem:

ya tamamda evde koltukta cevaplamak kolay o heyecanla sasırtmalı sorular insanı sasırtabilir ki amaçta bu ve bu tarz sorularda sakin olmak önemli heyecan la yanlış cevabı vermek cok olası

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title