Haberler

Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler, İhanet Sonrası Çocukları Paylaştı

Güncelleme:

Boşanacakları konuşulan Seçkin Piriler-Kaan Tangöze çifti, ilk kez bu yılbaşı yan yana değil. Piriler küçük oğlu ile KKTC'ye giderken Tangöze büyük oğluyla İstanbul'da kaldı.

Duman grubunun solisti eşi Kaan Tangöze'nin ihanetiyle sarsılan Seçkin Piriler, küçük oğlu ve annesiyle Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. KKTC'ye gittiğini söyleyen Piriler, evliliğiyle ilgili soruları "Lütfen bu konu hakkında soru sormayın. İnanın kalbim küt küt atıyor. Daha fazla konuşturup beni heyecanlandırmayın. Şimdilik ağzıma kilit vurdum" dedi.

ÜNLÜ ROCKÇI SAHNEYE ÇIKMADI

Bu yılbaşı sahne tekliflerini geri çeviren Kaan Tangöze'nin ise büyük oğluyla İstanbul'da evde kaldığı öğrenildi. Çiftin yeni yılın ilk günlerinde boşanma işlemlerini başlatacağı öne sürüldü.

PİRİLER, İŞİNE GERİ DÖNECEK

Bu süreçte işlerine sarılan Seçkin Piriler, Kıvanç Tatlıtuğ'un menajerlik yapan abisi Cem Tatlıtuğ ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Piriler, oyunculuk ve sunuculuk yapmak istiyor.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Piriler Kaan Tangöze Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

PILLOW FIGHTER:

EVLİ ERKEKLERE MUSALLAT OLAN UTANMAZ ARLANMAZ KADINLAR, BÜYÜK GÜNAHINIZ VARİ ALLAH SİZE LANET ETSİN. . . !

43
1
yanıtYanıtla
Cok:

Inadına boşama kız bırak hep böyle metres kalsın

7
1
yanıtYanıtla
GIYBET:

ARKADAŞ MADEM GÖZÜN DOYMUYOR EVLENME O ZAMAN PİSLİK YAPMANIN ALEMİ NE O NANEYİ YİYECEKSENİZ MADEM NİYE EVLENİYORSUNUZ BEKARKEN YAP KİMSENİN HAYATINI ALT ÜST ETMEĞE HAKKINIZ YOK GÖREN SİZİ ADAM SANIR ÇÜNKİ CEBİNİZ PARA DOLU NASIL OLSA

7
1
yanıtYanıtla
ya allah o yuva yıkanınn belasını versın:

. . . . . . . . . . . . . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
rıdvan melek:

karı kocanın arasına girip yuvanın huzurunu her türlü bozandan RABBİM sorsun inşallah

5
0
yanıtYanıtla
10:

Erkekler şeytan. Sürekli nefislerini besliyorlar. Doymak bilmiyorlar.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title