Haberler

İşte Benim Stilim Ünlüler 2016'nın Şampiyonu Belli Oldu!

Güncelleme:

İşte Benim Stilim birincisi belli oldu. Erken final yapan yarışmada manken Gizem Özdilli, birinci oldu. Sonuç açıklandığında Özdillli'nin kendini yere atması dikkat çekti.

TV 8'in fenomen moda yarışması "İşte Benim Stilim 2016"nın kazananı belli oldu. 30 bölümlük maratonda en çok oyu alan Gizem Özdilli, İşte Benim Stilim 2016'nın birincisi oldu.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de ekrana gelen moda yarışması İşte Benim Stilim'de 5 Şubat akşamı final heyecanı yaşandı. Birincinin belli olduğu İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler jüri koltuğunda Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya, İvana Sert ve Uğurkan Erez oturuyor.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 BİRİNCİLİK ADAYLARI

İşte Benim Stilim yarışmasında birincilik adayları Tuğçe Özbudak, Gizem Özdilli, Berna Öztürk, Pelin Suade ve Simge Tertemiz oldu. İşte Benim Stilim 2016 birincisi 200 bin TL'lik para ödülünün de sahibi oldu.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER BİRİNCİSİ GİZEM ÖZDİLLİ

Bu yılın ilk haftasında başlayan İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler'de Nil Karataş'ın elenmesinden sonra finalistlerin belli olduğuyarışmada Gizem Özdilli birinci oldu. Ünlü manken 200 Bin TL'lik büyük ödülün de sahibi oldu.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Gizem Özdilli Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

NazMobil-IOS:

Kahretsin ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title