Haberler

Fatih Terim, Torunu İçin Smokinli Parti Verecek

Güncelleme:

İmparator, 3 aylık hamile olan kızı Merve Terim için Tarabya'daki villasında parti verme kararı aldı.

Fatih Terim, 3 aylık hamile olan kızı Merve Terim için parti verme kararı aldı. Dede olmaya hazırlanan Fatih Terim'in villasındaki davette konuklar smokin-tuvalet giyecek. 30'una basacak olan Merve'nin doğum günü de aynı gece kutlanacak.

HERKES SMOKİN VEYA TUVALET GİYECEK

Anneanne olmanın heyecanını yaşayan Fulya Terim, kızı Merve ve damadı Ahmet Baran için çok özel bir organizasyona imza atıyor. Terim Ailesi'nin Tarabya'daki evinde geceye, 30'a yakın isim davet edildi. 'Black tie' tarzındaki partiye katılacak konuklar smokin ve tuvalet giyecek. Gecede hem torun haberi hem de Merve Terim'in 30. doğum günü kutlanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Fulya Terim Fatih Terim Merve Terim Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Canim UlkemM@hotmail.com:

Iste bir nerden geldigini unutan insan daha. smokin mis black tie tarziymis...Aristokrat sonradan parayla olunmaz. Adam gibi mevlut okutursun ! Topragindaki fakir insanlara yemek verirsin. Adet budur. Black tie niz batsin.Canim Ulkem ya.. Insan buralardan daha bir ozluyor onemsiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title