Haberler

İkbal Gürpınar, Verdiği Konferanslarla Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu

Güncelleme:

3. eşi Emre Ermiş'e şiddet gördüğü gerekçesiyle dava açan ve anlaşmalı olarak boşanan sunucu ve yazar İkbal Gürpınar'ın, ''Mutlu birey, mutlu aile, mutlu toplum'' konusunda konferanslar vermesi sosyal medyada alay konusu oldu.

3 yıllık eşi Emre Ermiş'ten şiddet gördüğü gerekçesiyle dava açan sunucu ve yazar İkbal Gürpınar, anlaşmalı olarak boşanmıştı. Gürpınar'ın ''Mutlu birey, mutlu aile, mutlu toplum'' konusunda konferanslar vermesi sosyal medyayı salladı.

ALAY KONUSU OLDU

Sunucu ve yazar İkbal Gürpınar, ''Mutlu toplum, mutlu toplum'' konusunda konferans vermeye başladı. 3'üncü evliliği de sona eren İkbal Gürpınar ile ilgili sosyal medyada bir çok caps yayınlandı. Sosyal medya kullanıcıları İkbal'in 3 evlilik yapıp boşanmasına rağmen "Mutlu birey, mutlu aile, mutlu toplum'' konusunda konferans vermesini eleştirdi.

İkbal Gürpınar, Verdiği Konferanslarla Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu

İkbal Gürpınar, Verdiği Konferanslarla Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu

NE OLMUŞTU?

3 yıllık eşi Emre Ermiş'ten şiddet gördüğü gerekçesiyle dava açan sunucu ve yazar İkbal Gürpınar, anlaşmalı olarak boşandı. İkbal Gürpınar, eşinin aslında muhafazakar kişilik ve mütevazı yaşamdan uzak olduğunu öne sürmüş, yumruğunu kaldırarak kendisine saldırdığını iddia etmiş ve boşanmak için Ermiş'ten 600 bin lira manevi tazminat istemişti. Karşı dava açan Emre Ermiş de, psikolojik şiddet gördüğünü, Gürpınar'ın boğazına makas dayadığını iddia etmiş ve 10 bin lira manevi tazminat talep etmişti.Duruşmada avukatlar boşanma konusunda anlaşıldığını belirterek mahkemeye bir protokol sundu. Tarafların "barışma ihtimalimiz yoktur" demesi üzerine hakim boşanma kararı verdi.

İkbal Gürpınar, Verdiği Konferanslarla Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu

İkbal Gürpınar, Verdiği Konferanslarla Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İkbal Gürpınar Sosyal Medya Gürpınar Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Bakmadan Geçme

Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500

Yorumlar (113)

Dürbünlü:

bu medyatik görünümlü müslüman müsvettelerinin dinimize verdiği zararı atom bile veremez.

155
8
yanıtYanıtla
Dürbünlünün Avukati:

Dürbünlü cvp: Aferim Kritik sayi ,17 Yi ,yazmadan,yorum yapmissin.

yanıt1
yanıt1
....KİM HAKLI:

... Birinci koca suçlu....ikinci koca suçlu...üçüncü koca suçlu....ya bu kadının hiçmi suçu yok....dördüncüye tavsiyem nikah yapma ne yaparsan yap bu kadın bundan anlıyor zannedersem

104
3
yanıtYanıtla
çok bilen:

neymiş kimmiş.hangi üniv kazanmiş bitirmiş.diplomasız bilim insanı mı

88
2
yanıtYanıtla
21Düşünür21:

Yaw ben kesinlikle bu kadını savunmuyorum ama her şeyi de üniversite okumaya diploma sahibi olmaya bağlamayın be kardeşim dışarıda bi sürü diplomalı eşşek var yalan mı ? Üniversite okumamış ama oturmasını, kalkmasını, paylaşmasını, konuşmasını bilen bi sürü kadın veya erkek kardeşimiz var.

yanıt2
yanıt1
saenes:

Müge ANLI tecrübe 0 eğitim 0 seminer 0 bilgi 0 ama sorsan programcı.

yanıt0
yanıt0
ali atik:

ülkenin durumu ortada meydan bunlara kaldı

84
4
yanıtYanıtla
can suyu:

Herkes haklıysa inşan lar neden mutsüz herkes haksızza o zaman insanlar neden susmaz

39
3
yanıtYanıtla
Hollandalı türk:

Gerçek islamda tessetürde yani başörtüsünde ve kıyafetinde sokağa ç oıktığında her hangi bir süslü birşey olamaz yani çiçek bocek kolye bilezik parlak birşey altın falan giyemez bunlar tamamen kapatıp sadecece bayanlar içine çıkıyorsan olurya arkadasin evine gidiyorsun digelim ozaman olur ve tabiki evinde esine susleneceksib ama disariya karsi en ufak sus Allah katinda dogru degildir makyajda ayni sekilde bir bayanin makyaji abdesttidir gercek tessetur renkli cicekli bocekli makyajli olmak degildir hele bide dar yapisik giyinmekte hic degildir kiyamet alametinden biride kadinlar topuz yapmalari yani saci cok kabarik yapik oyle gezmesi veya basoetusunu oyle takmasi ve ora kocaman duruyor boyle yapanlar zaten Allah lanetliyor o lanetlenmeden tesseture iyi riayet edelim suan 100 bayan getirsen 80i yanlis tessetur giyiniyordur diye dusunuyorum bi dusunun tesseturum nasil peygamber esleri saliha kullar nasil giyinmis onu bi dusunleim arastiralim suanki tesseturlulerin cogunlugu yine Allahın razi olmadi sekilde malessef kiyamete yakin zamanda giyinmis ciplaklar olacakmis yani su anlama gelir basortusu olacak ama dar ve yapisik giyinis tarzlari olacak muslumanin kafirden farki olmali musluman bayan makyajli sokaga cikarsa kafirden farki yok evinde esine suslen ama disariya degil ben genel olarak soyledim hadislerde veya kurani kerimde islami kitaplarda bayanlar bi bsksin tessetur nasil olmali ben bu kadina ozel olarak demedim sadece genel.

35
6
yanıtYanıtla
DELİDİR AMA !:

Demek Allah tesettüre de el atıp , tesettürün şeklini , biçimini de dizayn etti ha , topuz yapanları Allah lanetliyor ha . ALLAH , SEN VE SENİN GİBİLER DEN BU DÜNYAYI KORUSUN . . . . Sen ya zehirlenmişsin ya da kafayı yemişsin . . . yıl 2019 . . . Bu nasıl bir zihniyet Ya rap. .

yanıt9
yanıt13
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title