Haberler

İdil-Mert Fırat çifti sosyal medyadan duyurdu: Bebek bekliyoruz

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Mert Fırat ve eşi İdil Fırat, sosyal medya hesabından yaptıkları açıklama ile bebek beklediklerini duyurdu.

Mert Fırat ve İdil Fırat çifti bebek bekliyor. Eylül 2018'de Çeşme'de dünya evine giren çift, bebek beklediklerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu Mert Fırat haberi şu sözlerle açıkladı;

"Gönül isterdi ki daha sağlıklı ve huzurlu günlerde sevdiklerimize sarılarak müjdeli haberi verelim, fakat bir karantina gününe kısmet oldu. Biz bebek bekliyoruz. Oldukça heyecanlı ve mutluyuz. Kalbinden iyilik geçen, iyilikten beslenen, heyecanımızı paylaşan ve güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler. Biz bu heyecanı yaşarken kötülüğü mezhep edinmiş kişilerce bilinçli yapılan asılsız karalamalara karşı da yasal süreci başlattığımızı bu vesileyle bildirelim. Herkese sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.

İdil-Mert Fırat çifti sosyal medyadan duyurdu: Bebek bekliyoruz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Mert Fırat İdil Fırat Çeşme Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (8)

Ayşenur:

Rabbim Anneli Babalı büyütsün İnşallah.

6
7
yanıtYanıtla
Vız da dak:

KES LAN TATAVAYI SİBOB

yanıt11
yanıt1
Tankut:

VIZ DA DAK, Ne içtin la sabah sabah?

yanıt2
yanıt1
Ayşenur:

Nie yorumu mu en çok beğenmeyenler olmuş birine dua etmek suçmu yahu....

yanıt0
yanıt0
Bingöllü:

ALLAH BAĞIŞLASIN . AMA BİZE NEDEN '' MÜJDE '' OLSUNKİ. . ?

10
0
yanıtYanıtla
GURU:

İnsanların mutluluğu ile mutlu olmayı bilmezsen evlat. . . Çoook acı çekersin. . . .

yanıt0
yanıt0
eren:

maşallah allah analı babalı sağlıkılı büyütsün inşallah. çerkesoğlu. asil delikanlı. edepli

4
4
yanıtYanıtla
illa da edep:

BİZE NEDEN '''' MÜJDE '''' OLSUNKİ. . ? Bizim payımıza düşen ne???

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title