Haberler

Hedefim Hep Hollywood'du

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan Freida Pinto, 5 yaşından beri oyuncu olmanın hayalini kurduğunu ve her zaman hedefinin Hollywood'da yer almak....

1984 doğumlu Hint oyuncu Freida Pinto, 'Slumdog Millionaire' isimli filmle bir anda tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başardı. Kendi ülkesinde dizilerde ve reklam filmlerinde oynayan ayrıca mankenlik yapan Pinto, 'Slumdog Millionaire'in ardından 'Rise of the Planetes of Apes', 'You Will Meet a Tall Dark Stranger' ve son olarak 'Trishna' isimli 3 Hollywood filminde daha yer aldı.

LEONARDO HAYRANI

2012 sonunda vizyona girecek 'Trishna' filmiyle oyunculuğunu tüm dünyaya ispat etmeye hazırlanan Pinto, Esquire dergisine özel hayatını ve projelerini anlattı:

Bombaylı orta sınıf bir aileden geliyorum. Babam bankacı, annem okul müdürü. Ablam yerel bir TV kanalında yapımcı. Ailemde oyuncu yok.

5 yaşından beri oyuncu olmanın hayalini kuruyorum.

İngilizce'yi Bombay'ın en iyi koleji olan St. Xavier'de öğrendim. Zaten ülkemde en son olarak Zee TV'de yayınlanan İngilizce bir gezi programını sunuyordum.

Okul çıkışlarında bir sürü mankenlik ajansından gelen temsilci olurdu ama hiçbiri bana güven vermedi. Ben de bir gün Elite Model Ajansı'na gittim ve kaydolmak istediğimi söyledim.

Gece hayatından hoşlanmamam bence mankenlik hayatımın da çabuk bitmesine neden oldu.

Gençken Leonardo DiCaprio'dan hoşlanıyordum. n Oyunculuk hayalleri kurarken asla bir Bollywood oyuncusu olmayacağımı biliyordum. Benim hedefim hep Hollywood'du. 'Slumdog Millionaire'de bu kapıyı bana açtı.

Hindistan benim yuvam. Hindistan dışında en çok İngiltere'de zaman geçirmeyi seviyorum. Londra'da da bir evimiz var.

ARADIĞIM HER ŞEYİ DEV'DE BULDUM

'Slumdog Millionaire'de rol arkadaşım Dev Patel ile tanışmam hayatımı değiştirdi. Şu an Dev ile birlikte Los Angeles'ta yaşıyoruz.

3 yıldır birlikteyiz. Bir an olsun bile birbirimizden ayrılmıyoruz. Birbirimizi destekliyor oluşumuz ilişkimizin de daha sağlam olmasını sağlıyor.

Dev ile tanışmadan önce başımdan bir nişanlılık geçmişti ancak aradıklarımı Dev'de buldum. Onun sayesinde kariyerimde daha emin adımlarla ilerliyorum. Onun bana verdiği güven benim için çok önemli.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Freida Pinto Hollywood Esquire Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title