Haberler

Hazal Kaya'dan Melis Sezen'in kıyafetini eleştiren Ahmet Çakar'a tepki: Ahlakınızda boğulun

Güncelleme:

Oyuncu Hazal Kaya, meslektaşı Melis Sezen'in aylar önce giydiği kıyafetini açık bulduğu için eleştiren Eski MHP'li vekil Ahmet Çakar'a tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından siten eden Kaya, "Ahlakınızda boğulun" dedi.

Eski MHP'li vekil Ahmet Çakar, katıldığı canlı yayında Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Melis Sezen'in aylar önce giydiği elbisesini eleştirdi. Çakar'ın yayındaki sözleri ise izleyicileri sinirlendirdi.

"SÜTYEN YOK, GÖĞÜS DEKOLTESİ GÖBEĞE KADAR İNMİŞ"

Sezen'in kıyafetiyle ilgili konuşan Çakar, "Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş" dedi. Sözlerinden dolayı sosyal medyada gündem olan Çakar'a tepkiler çığ gibi büyürken oyuncu Hazal Kaya da sessiz kalmadı.

Hazal Kaya'dan Melis Sezen'in kıyafetini eleştiren Ahmet Çakar'a tepki: Ahlakınızda boğulun

"ORTADA BİR SUÇ VARSA SUÇLU SİZSİNİZ"

Twittter hesabından bir paylaşım yapan Hazal Kaya, "Oturdunuz koca koca hukukçular torununuz yaşındaki kadının dekoltesini, bedenini mi konuşuyorsunuz? Kadına şiddet suç değil mi? Ya da hedef göstermek? Ortada bir suç varsa suçlu sizsiniz. Ahlakınızda boğulun" ifadelerini kullandı.

Hazal Kaya'dan Melis Sezen'in kıyafetini eleştiren Ahmet Çakar'a tepki: Ahlakınızda boğulun

Hazal Kaya'dan Melis Sezen'in kıyafetini eleştiren Ahmet Çakar'a tepki: Ahlakınızda boğulunMelis Sezen

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ahmet Çakar Melis Sezen Hazal Kaya Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (10)

Kürşat Tarihçi:

Sizi izleyerek büyüyen gençliği zehirliyorsunuz vallahi billahi. Adam yanlış bir şey söylememiş. keşke rtük adamakıllı çalışsa tüm dizileri ve kadın programlarını kaldırır. Bir Milleti bu tarz programlarla mahvediyorlar.Rtük'ü göreve davet ediyoruz

96
27
yanıtYanıtla
Mehmet :

Hangi RTÜK ü göreve davet ediyoruz işini yapmayan sadece ismi olan rtükümü

yanıt7
yanıt1
MHSN SRC :

Ahlaksızlığa karşı olduğu için mi

84
17
yanıtYanıtla
süleyman efe:

bu ahlak değil bunu bi idrak et herkes istediğin giyinir sen bakmaycaksın kimse dekolteye bakmya zorlamıyo insanları

yanıt3
yanıt12
Mikail arman:

Hazal Kaya kendisini prenses sanan 3 - 5 kuruş kazanınca şımaran, kültür seviyesi boş olan ve milletin değerlerine saygısız bir dizi oyuncusu !

26
12
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Ahlak anlayışınız bu mu. Parayı bulunca babanızdan büyüklerle beraber olmak mı ahlak sizde yada biri sizi taciz edince mi ahlak aklınıza geliyor. kadının ahlak umurunda değil reklam peşinde ve başardı bunu

19
10
yanıtYanıtla
yiğit seferoğlu:

sen o ahlakın kurbanı ol sen nerden bilirsin Ahlakı

17
6
yanıtYanıtla
mehmet nazif aytekin:

Sayın bakanım ahlaksızlığı ve soyunmayı ilke edinmiş bu sanatcı bozuntuları bırakın soyundukları kadar soyunsun.insallah bunlarda soyunmalarinda boğulur.

15
4
yanıtYanıtla
BÜNYAMİN YÜCEL:

Utanmazlık diz boyu arkadaş, birde edebiyat yapıyorlar. Biz ahlaksızlıktan boğulmuşuz demiyorlar.

12
1
yanıtYanıtla
Özkan :

Şimdi ne derseniz bunlara boş örnek oluyor mağazalar girdiğinizde artık malzemeden çalıyorlar. Yanlış anlamayın bir yerleri birilerinin gözüksün diye nereye gidiyor yeni nesil anlamak mümkün değil .

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title