Haberler

Hatice Şendil Rol Aldığı Dizide Gelinlik Giydi

Güncelleme:

Bu yaz Burak Sağyaşar ile dünyaevine girmeye hazırlanan Hatice Şendil, düğününden önce 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisi için gelinlik giydi.

Güzel oyuncu Hatice Şendil, Özcan Deniz ile başrolü paylaştığı dizide gelinlik giydi.

DİZİDE KÖTÜ SÜRPRİZ VAR

Hatice Şendil ve Özcan Deniz'in başrolü paylaştığı 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisinin bu hafta yayınlanacak bölümünde mutlu sona yaklaşan ikiliyi kötü bir sürpriz bekliyor.

DÜĞÜN HAZIRLIKLARINA DEVAM

'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisinin Elif'i geçen hafta da gerçek hayattaki evlilik hazırlıklarına başlayarak, bir gelinlik mağazasında çekildiği pozun altına "Siyah-beyaz roman gibi biraz... Bugün de böyle" yazmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burak Sağyaşar Hatice Şendil Özcan Deniz Magazin Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

500

Yorumlar (19)

dadaş:

çok itici bir kız ayrıca Özcan Denizede rol arkadaşı olarakta hiç yakışmıyor. rol yapmasını bile beceremiyor.

25
2
yanıtYanıtla
KENDAL:

ULAN BEN ORADA OLSAYDIM EĞER ŞU SOSYETİK GARISININ CANINA OKURDUM VALLAHİ DE BİLLAHİDE. DEFNENİN ANASINI KAST EDİYORUM.

5
2
yanıtYanıtla
ozan tas:

ya nasıl yorumlar bunlar güzelmiş nesi güzel kız geldı adama kıyım kıyım yakalşıp baştan çıkardı yuvasını bozdu oh oh ne güzel dizi bu ne biçim bır toplum yaa bugun hiçbir kadın kocasını elinden alan kadına ve kocasına aferim demez bana yalandan karısı kötü yorum ları yazmasın basında özcan gayette seviyordu böyle diziler gerçek hayatı olumsuz etkiliyor

4
2
yanıtYanıtla
ilhan:

bu kadın tek kelime ile mükemmel

2
4
yanıtYanıtla
AZERİ BALASI:

YA ARKADAŞLAR BENİM ANLAMADIĞIM ŞEY DEFNE NASIL OLUR DA HAMİLE KALIR. YANİ TRAFİK KAZASIN DA TÜM ORGANLARI ZARAR GÖRMEMİŞMİYDİ BUNUN. KESİN YİNE ANNE- KIZIN YENİ BİR OYUNU BU OLSA GEREK.

3
2
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

ÖZCAN DENİZ ŞARKICIMISIN, SANATÇIMI?

1
1
yanıtYanıtla
melikemobilWeb@haberler.com:

Kahraman ve elif cok yakisiyor. Keske kerem yerine bebek mucizesi oldigu gibi defne oldi diyede bir mucize olsada Su diziden ciksa Su defne annelik yakismayan birini ne diye hamile yaparlarki yonetmen ve yapimcilara sesleniyorum lutfen dizilerinizi birinci bolumde olan kalite dogallini bozmayiniz.... Keremin vurulmesi ne ya vurulmak yerine londiraya gitseydi daha iyi olurdu, ve elif ile kahramanin en guzel gununu mahvettiniz 26 bolumun sonunuda Boyle kotu ve manasiz bitirmeyin lutfen ilk bolumlerdeki kaliteyi muhafaza edin... Rusyanin Kaliningrad sehrinden selamlar...

1
1
yanıtYanıtla
İnsafmobilWeb@haberler.com:

Defne ölseydı Keremın yerıne Ne biçim kadın bu. İlan gıbı.Hem çocug falanda sevmıyor.Elifin mutlu olmasını ıstemıyor. Sadece bu kadar

1
0
yanıtYanıtla
Katia ...GULHAYAT:

biz OZCANDeNIZi cok sevdigimiz icin onlari cift olarak gormekt istiyoruz AMA aslinda yalniz bir IKON yeterli degil zaten hanim nisanli bir kadin AMA SeKER OZCANIM icin Boyle bir hanimla asaletli guzel gormek isterdik yeter onu cok sevsin cok ruhuyla cunku OZCAN cok sevilmek isterkalbi bunu ariyor sohreti icin ulasmasin ona aile seviyor

1
0
yanıtYanıtla
ss:

kıza gelinlik yakışmış ta özcan a gitmemiş, kendisi evlenmek istemeyen bir adam olduğu için mi nedir iğreti durmuş

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title