Haberler

Hatice Şendil Eşi Adına Açılan Sahte Hesaplara Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Kısa bir süre önce Burak Sağyaşar'la dünyaevine giren Hatice Şendil, eşinin adına açılan sahte hesaplar için bir yazı paylaşarak önlem aldı.

Uzun süredir birlikte olan Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar çifti kısa bir süre önce dünyaevine girdi. Magazin gündeminde birliktelikleriyle çok konuşulan ünlü çiftin, sosyal medya üzerinden sahte hesapları türedi.

"SAHTE HESAPLAR YÜZÜNDEN..."

Hatice Şendil, Instagram hesabı üzerinden eşi adına açılan sahte hesaplar için sosyal medyadaki takipçilerine bir yazı yayınladı. İşte Şendil'in paylaştığı o yazı... "Sevgili arkadaşlar! Eşimin Instagram hesabı normalde yoktu fakat bir süredir @sagyasarrburak ve benzeri sahte hesapların yalan ve yanlış paylaşımları nedeniyle açmak zorunda kaldı.

"YALANSIZ BİR HAYAT DİLİYORUM"

"Sizlerden ricam o bahsettiğim fake hesapları lütfen 'Takibi Bırak'a tıklayın. El birliğiyle başkaları üzerinden yapılan sahteciliğin önüne geçelim. Gerçek hesabı @burak.sagyasar dır. Herkese yalansız bir hayat diliyorum. İyi pazarlar. "

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burak Sağyaşar Hatice Şendil Instagram Magazin Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (11)

burakfanhaticeöl:

çok yakışıklı keşke benle evlense

1
1
yanıtYanıtla
Bayrampaşalı İrfanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

O sahte hesapları açanlar manyak mı?Bu adamın nesını takıb edıyorsanız? Para ile hava atıyordu şimdi Hatıce ile

0
1
yanıtYanıtla
ErdemmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hatıce hanım memleketimiz yangın yeri sizi endişelendıren şeye bak. Hayatda o kadar önlemi alınacag sahtekarlıglar var ki.Bu neki.

1
0
yanıtYanıtla
istanbullumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Burak sevimsizin tekı zaten takıb eden yok.Oyuncu gıbı pıyasada görünmüyor.Ortada başga iişlerı yok.Hep Hatıcenın yanında bulunduguna göre tanıyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
KenanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ben senı takıb edıyorum canımın içi.Napıcam senın eşini?

0
1
yanıtYanıtla
Gerçek TürkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

bu haber mi şimdi? Asıl haber Dilek Öcalanın meclise girmesı. Hadı ateşi püskürün bakalım.Tabı sizlere kendı özelınız daha yakın.

1
0
yanıtYanıtla
GhjmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu habere çok üzüldüm

0
1
yanıtYanıtla
PostacımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yakışırmı senın gıbı güzele ateş püskürmek?

0
0
yanıtYanıtla
Oyun veren vatandaşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hatıce hanım merak etmeyın. Sanatçılardan bır Özcan Denızı ve Beren Saatı takıb edıyorum.Sagyaşarla işimiz olmaz

0
0
yanıtYanıtla
alarmomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu haber seçimlerın önüne geçdi gıbı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title