Haberler

"Hatay'da baraj patladı" paylaşımı sonrası ifade veren Oğuzhan Uğur, adliye önünde konuştu: Elimizdeki verileri sunduk

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından sahibi olduğu hesaptan Kumçatı Köyünde barajın çatladığı ve Hatay Yarseli Barajı'nın duvarının çatladığı yönünde paylaşım yapılan Oğuzhan Uğur, hakkındaki soruşturma kapsamında ifade verdi. Adliye çıkışı konuşan Uğur, "İfademizi verdik, elimizde çok fazla veri vardı. Onların tamamını savcımızla paylaştık. Tam olarak sahadan provoke edildiğini belgeleriyle kanıtlarıyla sunduk" dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli iki depremin ardından Kumçatı Köyünde barajın çatladığı ve Hatay Yarseli Barajı'nın duvarının çatladığı yönünde sosyal medyada paylaşım yapanlara yönelik çalışma başlatmıştı. Savcılık, 'BaBala TV' sosyal medya hesabının bu yönde paylaşım yaparak depremzede vatandaşlar arasında korku ve paniğe neden olduğu, bu nedenle arama-kurtarma çalışmalarında aksamalara yaşandığı gerekçesiyle hesap sahibi Oğuzhan Uğur hakkında 'Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçundan resen soruşturma başlattı.

3 SAAT İFADE VERDİ

Oğuzhan Uğur bunun üzerine bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına geldi. Avukatıyla birlikte Basın Savcılığı Bürosuna ifade veren Oğuzhan Uğur, yaklaşık üç saat süren işlemlerinin ardından adliyeden ayrıldı. Uğur basın mensuplarının soruları üzerine, "İfademizi verdikten çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

'Hatay'da baraj patladı' paylaşımı sonrası ifade veren Oğuzhan Uğur, adliye önünde konuştu: Elimizdeki verileri sunduk

"ELİMİZDEKİ VERİLERİ SAVCILIKLA PAYLAŞTIK"

Uğur, adliye dışında yaptığı açıklamada ise "İfademizi verdik, elimizde çok fazla veri vardı. Onların tamamını savcımızla paylaştık. Tabii sosyal mecralardan başlatılan başlıklarla ilgili olmadığını konunun detaylı bir şekilde kendisine anlattık, belgelerimizle, videolarımızla. Konunun bizim kanalımızdan atılan tweetle alakalı olmadığını, hatta çok çok önce ve sonra tarihlerin dahi tutmadığını, tam olarak sahadan provoke edildiğini belgeleriyle kanıtlarıyla sunduk kendilerine" ifadelerini kullandı.

'Hatay'da baraj patladı' paylaşımı sonrası ifade veren Oğuzhan Uğur, adliye önünde konuştu: Elimizdeki verileri sunduk

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ecem Altan - Magazin

Kahramanmaraş Oğuzhan Uğur Kumçatı Hatay Magazin Güncel Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam yapılacak mı? Emekli ve memura zam var mı? Çimen Kızılcık Şerbeti dizisinden gitti mi, ayrılıyor mu? Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinden neden ayrılıyor? Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisinden gidiyor mu? Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılan oyuncular kim? Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı olayı ne? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'ya ne dedi, hakaret mi etti? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'de olay yerinden görüntüler! ERDEN TİMUR KİMDİR? Erden Timur kaç yaşında, nereli, istifa etti mi? Erden Timur istifa mı, neden Galatasaray'dan istifa etti? Erden Timur ne iş yapıyor? Bahar 15. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 4 Haziran Salı ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Kolay kilo vermenin sırrı! Karpuz diyeti nedir? Nasıl yapılır? Kayseri'de eğitim uçağın neden düştü, ölü var mı? Kayseri'de uçak kazası olayı nedir, ne oldu? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri uçak kazasında ölü ve yaralı var mı? Son durum nedir? SON DAKİKA: KAYSERİ'DE EĞİTİM UÇAĞI MI DÜŞTÜ? Eğitim uçağı nerede düştü, kaç ölü var? Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli?
Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

500

Yorumlar (29)

Öznur Aytac:

Suratinda en ufak bi uzuntu his yok sanki agacin dalini kirdi , 7 kisi olmedi sanki , cok tehlikeli ve sinsi bence. Madem bu kadar sucsuzsun , niye o paylasimi yapan ekip arkadasinla yollarıni ayirdin peki . Daha ekip arkadasinin arkasinda duramiyosun. Bi de bu rahatligin nerden geliyo acaba bu hal tavırlar.

416
110
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Klavye sovalyesi, Suratta huzun, duygu ve his eksik bir zat. Bir an bile olsa yasattigi kaos hakkinda ozur bile dilemiyor. Yazik

391
95
yanıtYanıtla
CEZALANDIRICI:

Öyle bir babadan böyle bir çocuk...! Şapkaya bak, tipe bak, hareketlere bak bunlar halk kahramanları, ne güzel İstanbul.

345
125
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Adam anlattı yaşananları daha ne yapsın. Keşke her usulsüzlüğü böyle takip etseniz.

104
225
yanıtYanıtla
Eren Kılıç:

Öyle diyorsun ama onun paylaşımı yüzünden millet panikle hatayı terk etmek istedi millet birbirini ezdi ve trafikten dolayı arama kurtarma çalışmaları durdu

yanıt160
yanıt39
SadeceGerçekler:

Keşke bir kez bile olsa at gözlüğünü çıkartıp, bir kez sadece bir kez adil olabilseniz. Bir kez bile olsa artniyetsiz, samimi, dürüst ve adil yorum yapabilseniz. Söylenecek çok şey var ama siz değişmeyeceksiniz. Değişmezsiniz...

yanıt83
yanıt22
Ertan Demirel:

Sanki yaninda duydu ne anlattigini ,bu sucsuz oldugu anlamina gelmez,sen avukatimisin

yanıt1
yanıt0
ömer :

Anlatamazsın onlara. Çünkü onlar BOT (1-20lvl). Adam gitmiş kanıtlarını sunmuş. Suçluysa gerekçesiyle cezalandırılır, suçsuzsa gerekçeleriyle serbest bırakılır. Şu seviyeyi arttırın biraz :)

yanıt3
yanıt5
Zamanla Akıllanan Adam:

Sahadan provake edildi sende buna alet oldun. Devleti karalamak için hiç bir bilginin doğrulunu sorgulam gereği duyuyorsunuz nasıl olsa.

220
97
yanıtYanıtla
Ege Akbas:

Lan adamlar zaten teyit almak için bakanlıktan bir kadınla görüştüklerini söylüyorlar ... kanunen isim açıklayamadıklarınıda inst. ve twitter üzerinden yayınladıkları videoda anlatıyorlar... herşeye aklınız yetiyor bi zahmet araştırmayada yetsin

yanıt64
yanıt118
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title