Haberler

Hadise'yi makyajsız görenler şaşıp kaldı: Bu Hadise mi, tanıyamadım

Güncelleme:

Makyajsız görüntülenen Hadise'nin durumu hayranlarını üzdü. Ünlü şarkıcının fotoğrafını görenler "Yüzüne ne olmuş?", "Bu Hadise mi?", "Tanıyamadım", "Resmen başka biri" şeklinde yorumlar yaptı.

Özel hayatı ve sansasyonel aşkları ile magazin gündeminde sık sık haberlere konu olan ünlü şarkıcı Hadise'nin makyajsız hali sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı.

EVLENMESİ DE BOŞANMASI DA OLAY OLDU

Ünlü şarkıcı Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz sene Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız evlenmişti. Ancak ikilinin evliliği sadece 5 ay sürmüştü. Boşanmanın ardından adı birçok isimle aşk iddialarına karışan Hadise son olarak kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile görüntülenmişti.

Hadise'yi makyajsız görenler şaşıp kaldı: Bu Hadise mi, tanıyamadım

İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Hakkında çıkan aşk iddialarına sinirlenen Hadise "Kafanıza göre haber yapıyorsunuz, ben arkadaşımla yemek yiyebilirim sohbet edebilirim bu kadar" demişti.

Hadise'yi makyajsız görenler şaşıp kaldı: Bu Hadise mi, tanıyamadım

MAKYAJSIZ HALİ GÜNDEM OLDU

Ünlü şarkıcı şimdi de makyajsız haliyle sosyal medyada gündem oldu. Etiler'de görüntülenen Hadise'nin yüzündeki değişim dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, yüzüne yaptırdığı estetikle ilgili sorulara "Konuşmayacağım" diye yanıt verdi. Hadise'nin makyajsız haline sosyal medyada "Yüzüne ne olmuş?", "Bu Hadise mi?", "Tanıyamadım", "Resmen başka biri" gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hadise Ünlüler 3.Sayfa Müzik Magazin Haberler

500

Yorumlar (32)

BUĞRA EMRECİKSİN:

Bütün sorunlarını halletmiş, vatandaşları refah içinde yaşayan bir devlet ve millet olsaydık Hadise'nin makyajını dert ederdik ama Hadise'nin makyajından çok daha büyük sorunlarımız var ülkece, milletçe. Haber değeri olmayan şeyleri haber yapmayın, bu konunun haber değeri yok bu sosyetenin magazin meselesi.

534
27
yanıtYanıtla
Alev Simli:

haber değeri yok ama magazin sayfasına tıklayıp haberi okuyorsun bu kadar uzun bir paragraf yazıyorsun haberden önce sen kendini sorgula hem eleştirip hem izlemek okumak !!

yanıt60
yanıt303
BUĞRA EMRECİKSİN:

Ne kadar meraklısınız yorumlarıma cevap vermeye, magazine tıklamadım Hadise'nin makyajı manşette veriliyor.

yanıt276
yanıt13
BUĞRA EMRECİKSİN:

Alevciğim her salatalığım var diyene tuz alıp koşma, her yoruma atlama.

yanıt218
yanıt17
Poyraz:

Buğra gibiler böylesine boş haberlere tepki olarak bu haberleri açıyor ve katılıyorum. Güzelim ülke böyle şeyleri hal etmiyor

yanıt20
yanıt81
Adam Bey:

Bu magazin dünyası haberi. Elbette yeri olacaktır. Magazin dünyası haberleri okumayabilirsiniz!

yanıt10
yanıt32
Tolga Tplg:

Dünyada rahat içinde yaşayan hiç bir devlet yok. Sorunu devlet değil sen çözeceksin. Ve devlete vergi ödeyeçeksin. Dünyada her şeyi devlete bağlayan tek milletiz

yanıt15
yanıt26
Hasan Kasapoğlu:

ne kadarda çirkin mis bunlar makyaj olmasin yuzlerine bakilmaz serefsizim

88
54
yanıtYanıtla
Export 86:

En son yazdığın kelime hariç hiç bir yazdığına katılmıyorum

yanıt19
yanıt37
Güven Korkmaz:

İçi güzel olsun dışını Avon halleder misali

91
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title