Haberler

Hack'lenmeyen Kalmadı

Güncelleme:

Hollywood'un güçlü isimleri, paparazzilerle çoktan barış sağladı.

Hollywood'un güçlü isimleri; medyada pozitif bir imaj çizmeden, yıllar sürecek bir şöhrete, sponsorluk anlaşmalarına ve marka desteklerine sahip olamayacaklarını çoktan çözdü. Çoğu Los Angeles'ta ve New York'ta yaşayan magazin muhabirlerini düşmandan çok, kariyerleri için gerekli ve vazgeçilmez birer dost olarak gören yıldızlar, onlar vasıtasıyla sürekli pozitif bir imaja sahip olabiliyor.

İMAJLARINI ZEDELİYOR

Paparazzilerle barış imzalayan şöhretlerin şu sıralar en büyük korkularıysa çizdikleri 'masum', 'olumlu' ve 'mükemmel' imaja inanmayan ve onların 'gerçek yüzlerini' ortaya çıkarmak isteyen sanal korsanlar. Korsanlar, yıldızların cep telefonlarını ve dizüstü bilgisayarlarını hack'leyip onları rahatsız edeceklerini düşündükleri fotoğraf ve bilgileri internet üzerinden paylaşıyor.

CHARLIZE THERON

Charlize Theron'un hack'lenen cep telefonuyla çektiği komik videolar internete düştü.

SELENA GOMEZ

Geçtiğimiz yıllarda bilgisayarı hack'lenen Selena Gomez'in bu yıl da Facebook ve Twitter hesapları hack'lendi. Sanal korsan, Gomez hakkında birçok yalan haberi sayfalarına koydu.

SCARLETT JOHANSSON

Cep telefonu hack'lenen Scarlett Johansson'ın çıplak ve seksi fotoğrafları ortaya çıktı.

CHRISTINA HENDRICKS

'Mad Men' dizisinin yıldızı Christina Hendricks de cep telefonu hack'lenen isimlerden, Hendricks'in çıplak fotoğrafları yayıldı.

ALI LARTER

Genç oyuncu Ali Larter'ın cep telefonu da hack'lendi. Larter'ın çıplak fotoğrafı ve seks kayıtları internete düştü.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Selena Gomez Los Angeles Hollywood New York Magazin Haberler

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ayın Düşüşü Filmi: Oyuncular, Konusu ve Detaylar İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Şırnak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Karne günü okula serbest kıyafet mi, üniformalı mı gidilecek? Sivil kıyafetle gidilebilir mi? Şanlıurfa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sivas bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Haziran günün maçları nereden izlenir? Sinop bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! 14 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Haziran burç yorumları nedir? Siirt bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Samsun bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sakarya bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Rize bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title