Haberler

Hababam Sınıfı Efsanesi, Genç Oyuncularla Yeniden Çekiliyor

Güncelleme:

Türk sinemasının efsaneleri arasında yer alan Hababam Sınıfı, yeniden çekiliyor. Yeni kurulan genç kadroda tanıdık isimler yok.

9 kez sinemaya uyarlanan Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı, yıllar sonra tiyatroda sahnelenecek.

HABABAM'A GENÇ EKİP

Hababam Sınıfı efsanesi yeni bir yorumla tiyatro perdesinde. BKM'nin yapımcılığında sahnelenecek oyunda İnek Şaban'dan Tulum Hayri'ye genç karakterleri yeni oyuncular canlandırıyor. "İstesek ünlü isimlerden kadro kurabilirdik" diyen yönetmen Murat Karasu, "Bunu istemedik, çünkü eserin kendisi başrol" dedi.

FİLMDE DE AYNI KADRO

Hafize Ana'yı Şebnem Ünaldı'nın, Kel Mahmut'u Sezai Altekin'in, Vak Vak Rıza'yı Salih Kalyon'un canlandıracağı 'Hababam Sınıfı' dönem kostümleriyle de seyirciye 70'li yıllar nostaljisi yaşatacak. Yeni kurulan kadronun önümüzdeki dönemde çekilecek sinema filminde de rol alacağı konuşuluyor.

İşte yeni Hababam'dan ilk kareler;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rıfat Ilgaz Magazin Haberler

500

Yorumlar (119)

Özlem Şimşek:

Onlar Efsaneydi efsanelerde Taklit edilemez.Taklitçi olmaktansa yeni bir fikir bulmak daha saygıya değer..

32
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Bir şeyi tadında bırakmasını bilemiyorsunuz.

28
2
yanıtYanıtla
Igor Tudor:

hepsini yogurdun icine dograsan bir cacik cikmaz

18
6
yanıtYanıtla
iSa T.:

20 tane hababam sinifi filmleri yayinlandi hiç biri tutmadi adile naşit, halit akçatepe, müzir özkul, ahmet ariman, kemal sunal, bunlarla birlikte hababam sinifi öldü sirf az maliyetli film diye sürekli hababam sinifi filmi çikiyor sadece gülüyorum

21
1
yanıtYanıtla
Dusi:

Bugün tutup hababam yayinlasalar yeniyi merak edecegime eski yi izlerim

22
0
yanıtYanıtla
ERDAL ŞAM:

Hababam sınıfını tekrar çekmek bir marifet değil. Hababam okuldaki egitimi ögretmene olan saygiyi sevgiyi bitirmiştir. Öğretmen onuruyla gururuyla öğretmenlik yapamaz oldu. Çok yazık öğretmenin azcik onuru kaldıysa onuda bitirmek için son darbe olur yeni çekimler. Eğitim sisteminden herkes şikâyetçi iken...

7
15
yanıtYanıtla
Ibrahim:

O film in senaryosu kadar oyuncularin ustaliklarida filme guzellik katiyor. Simdi nerde o kalitedi oyuncular. M. Ali Erbil inde oynadigi hababam sinifi cekildi fakat bir kere bile sonuna kadar seyretmedik. Ama orjinalini her defasinda ilk heyecaniyla seyrettik. Birakin kopya cekmeyi. Yeni seyler uretin.

18
3
yanıtYanıtla
nostaji:

sizce hababami android bagimlisi sokaga cikip yolda arkadaslariyla oynayamamis eski icten samimiyetten ve sosyallikten yoksun dunun cocuklari canlandirabilirmi?

20
1
yanıtYanıtla
yazık:

Afrin harekatını , önemli konuları bırakalım bunları konuşalım nasıl bir ülke olduk ya

9
12
yanıtYanıtla
ASPARAGAS:

Boşverin aradan kırk senenin üzeri geçmiş ,yeniliğe bakın kendinizi ileriye taşıyın yeni eserler yaratın konulan yerde otlamayın cağdaşlığa uzanın,bıkmadınızmı sürekli tekrarlardan

9
10
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title