Haberler

Güzide Duran İflas Etti

Güncelleme:

Güzide Duran ve eşinin açtığı kafe iflas etti. 1 milyon dolar zarara giren çift, Türkiye'yi terk edip ABD'ye yerleşti.

Bir dönemin gözde mankeni Güzide Duran ve eşinin açtığı kafe iflas etti. 1 milyon dolar zarara giren çiftin, temmuz ayında Türkiye'yi terk edip ABD'ye yerleştiği ortaya çıktı.

TÜRKİYE'Yİ TERK ETTİLER

Eski manken Güzide Duran, mimar eşi Adnan Aksoy ve iki çocuğuyla birlikte Amerika'da yeni bir hayata adım attı. Ailenin, temmuz ayının son günlerinde sessiz sedasız bir şekilde eşyalarını toplayıp Los Angeles'a taşındığı ortaya çıktı.

AÇTIKLARI KAFE 1 MİLYON DOLAR ZARARA UĞRATTI

Çiftin gidiş nedeni olarak, yaşadıkları ticari başarısızlık gösteriliyor. Aksoy çifti, 2011'de İstinyePark'ta kafe işletmeye başlamış ancak büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Çift, kafeden dolayı tam 1 milyon dolar zarara uğradı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Güzide Duran Adnan Aksoy Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

TEZGAHTAR YAŞAR:

şöyle karım olsun 1 milyon dolar borcum olsun afete bak be

14
20
yanıtYanıtla
l//////////////////:

1 milyon borcu odemek icin gece gun calisir kadini goremezsin

yanıt0
yanıt0
FETHİYELİ:

ulen bi kafeye 1 milyon dolar yatılırmı ya. otel yapsa anlardım ama çay kahve kola salata hamburger satmayla 1 milyon dolar çıkarmı ya. . ?

22
2
yanıtYanıtla
ÇARE:

3 YILDA 1 MİLYON DOLAR İYİ PARA, HAYDAN GELEN HUYA GİDER DERLER BİZDE, KARDEŞİM TİCARETTEN ANLAMIYORSAN NE İŞİN VAR BU İŞTE. . . OLSUN EKONOMİ CANLANMIŞ OLDU SİZLERİN SAYESİNDE. . .

22
2
yanıtYanıtla
ali:

AMAN TANRIM OLAMAZ

21
0
yanıtYanıtla
Adbulkadir:

Adı duran kendisi kaçan nasıl iş len bu

13
2
yanıtYanıtla
FAKİR:

Para hırsı insanı böyle mahfeder işte elinde olanla yetinmeyip dahada fazla kazanmak istersen bu olur. Ha elinde olan para az para olsa anlarım 1milyon dolar ne demekk bee . Çoğu insanın ancak rüyasında bile göremeyeceği miktarda paranız var hala doymuyorsunuz bee insaf. . .

9
0
yanıtYanıtla
gagsus:

DOLANDIRICILAR. .

7
1
yanıtYanıtla
SİNANK URT:

10 numara iflas ne güzel ben 45 bin batırdım 1 yıl boyunca ne çektiğimi ben bilirim adamlar abd ye uçuyor la benim kahvede çay içecek param yoktu

5
0
yanıtYanıtla
Kurdish:

Parasi olan Amerikaya goc ediyor. Insallah Butun turklerin parasi olur :D

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title