Haberler

Gürkan Uygun, Yıldırım Bayezid'i Canlandıracak

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi dizinden canlandırdığı Memati karakteriyle akıllara kazınan Gürkan Uygun, 'Somuncu Baba Aşkın Sırrı' filminde Osmanlı Sultanı Yıldırım Bayezid'i canlandıracak.

Yönetmenliğini Kürşat Kızbaz'ın üstlendiği ' Somuncu Baba Aşkın Sırrı' filminin kadrosuna yıllarca 'Kurtlar Vadisi' dizisinde Memati karakteriyle izlediğimiz Gürkan Uygun da dahil oldu.

2015 YILININ EN İDDİALI FİLMİ

2015 yılının en iddialı filmi olarak gösterilen "Somuncu Baba Aşkın Sırrı"nda Gürkan Uygun, Osmanlı Sultanı Yıldırım Bayezid olarak kamera karşısına geçiyor. Bursa Ulu Cami'nin açılışının canlandırıldığı sahnelerde Somuncu Baba (Furkan Palalı) ile karşılaşan Sultan Bayezid karakteri ile Gürkan Uygun, sinemaseverlere büyük bir sürprize hazırlanıyor.

"BENİM İÇİME SİNEN BİR İŞ OLDU"

Yeni rolüyle ilgili olarak çok heyecanlı olduğunu belirten başarılı oyuncu, "'Somuncu Baba Aşkın Sırrı' filminde İkinci Bayezid karakterini canlandırmak inanılmaz keyifli ama bir o kadar da bıçak sırtı oldu. Muhteşem Yüzyıl'da Mimar Sinan'ı canlandırmıştım. Bu tip tarihimize yön veren şahısları oynamak bir oyuncu için büyük şans ama bir o kadar da dikkatli olmanız gerekiyor diye düşünüyorum. Çekimlerimiz Aksaray'da gerçekleşti. Bu tarz tarihi yapımlarda çekim yaptığınız ortamda oyuncu için önemli diye düşünüyorum ve bu anlamda Aksaray biçilmiş kaftandı diyebilirim. Benim içime sinen bir iş oldu. Umarım seyircimiz de aynı duyguları yaşar." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yıldırım Bayezid Somuncu Baba Gürkan Uygun Magazin Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (44)

MuhtarMobil-IOS:

Milet uzayda biber domates ekiyor gerizekali türkler osmandan söz ediyor hahaha cahil türk

1
51
yanıtYanıtla
Bordo Mobil-IOS:

Yıldırım Beyazıt kim bu gezi zekalı kim o rolü bu salaga kim verdiyse Osmanlı ya ihanettir

31
9
yanıtYanıtla
ahıskalıtürk:

Düşmanı dışarda aramamıza gerek yok içimizde bizzanslı çok OSMANLIYA DİL UZATANIN DİLİ KOPSUN

26
4
yanıtYanıtla
OzturkMobil-IOS:

Osmanlida Osmanli kabak tadi verdi.. Italyanlar Roma Imparatorluguda Roma Imparatorlugu demiyor ama.. Millet nerede biz nerede? Hala elektrikler kesiliyor, ekonomi malum, bazilari uyutma politikasi ile Osmanlida Osmanlida.. Sanki cok makbul birseyde. Yavuz u Suleyman i Beyaziti cekeceklerine Vahdettini cekselerde nasil ulkeyi Ingilizlere sattiklari ve kactiklari bilmeyenler tarafindan bilinsin

7
22
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ ALPARSLAN38:

Buradan Osmanlı''yı karalayanlara sesleniyoruz ulan bizim iyi kötü günahı ve sevabıyla sahiplendiğimiz imparatorluğumuz var peki sizin neyiniz var?

25
3
yanıtYanıtla
YurdumMobil-IOS:

Bu gezizekaliya hangi kendini bilmez rol veriyor ?

7
18
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNU61:

Görülüyor ki düşmanı dışarda aramaya gerek yok asıl düşman içimizde. Osmanlı''ya düşman olan Bizans''tan kalma rum tohumları ermeni tohumları Osmanlı''ya dil uzatır olmuş. Ulan o küçümsediğiniz Osmanlı İmparatorluğu, Amerikadan ilk ve son vergi alan tek imparatorluktur. üç kıtada 630 yıl hüküm sürmüş ecdadımızı laf etttirmeyiz lan

22
0
yanıtYanıtla
OsmanlıMobil-IOS:

Ecdadım Osmanlı'nın yaptıklarıyla gururluyum

19
1
yanıtYanıtla
OzturkMobil-IOS:

Osmanlida Osmanli kabak tadi verdi.. Italyanlar Roma Imparatorluguda Roma Imparatorlugu demiyor ama.. Millet nerede biz nerede? Hala elektrikler kesiliyor, ekonomi malum, bazilari uyutma politikasi ile Osmanlida Osmanlida.. Sanki cok makbul birseydi Osmanli. Yavuz u Suleyman i Beyaziti cekeceklerine Vahdettini cekselerde nasil ulkeyi Ingilizlere sattiklari ve kactiklari bilmeyenler tarafindan bilinsin.

2
17
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Osmanlı zamanın abd''si her tarafı işgal etmiş emparyalist zhniyet ben pek uygun görmüyorum. . . .

2
16
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title