Haberler

'Gulyabani' ile Döndü

Güncelleme:

Orçun Benli'nin yönettiği 'Gulyabani' filmi için kamera karşısına geçen Cüneyt Arkın, Deniz Uğur ve Kenan Ece ile birlikte oynayacak.

Yapımcılığını İrfan Tözüm'ün üstlendiği, Orçun Benli'nin yönettiği 'Gulyabani' isimli filmin çekimleri Baltalimanı'nda başladı. Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın'ın yıllar sonra kamera karşısına geçtiği filmde Kenan Ece, Deniz Uğur, Melike Öcalan ve Ceyda Ateş de önemli rolleri paylaşıyor. Gerilim-korku tarzındaki film; fantastik bir film senaryosunu yazmak için ormandaki av evine giden dört kadın senaristin başından geçen olayları konu alıyor.

"BİRAZ ZORLANABİLİRİM"

Önceki gün filmin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısına tüm kadro katıldı. Dört yıl önce geçirdiği omurilik ameliyatından sonra hayli kilo aldığı gözlenen Cüneyt Arkın ; önce gazetecilere "Benim gibi göbek büyütmeyin" diye takıldı, sonra da sağlık durumu hakkında bilgi verdi: "Ameliyattan sonra bel ve karın kaslarını çalıştıracak hareketleri yapmam yasaklandı. Çekimlerde biraz zorlanabilirim." Arkın rolü içinse "Koydu mu oturtan bir Cüneyt Arkın izleyeceksiniz" dedi. 22 yıllık oyunculuk hayatında ilk kez Cüneyt Arkın ile oynayacak olmanın heyecanını yaşayan Deniz Uğur ise "Türk sinemasının yaşayan efsanesi Cüneyt Arkın ile karşılıklı sahneler çekiyoruz. 22 yıldır hiç bu kadar heyecanlanmamıştım" diye konuştu. Filmde rol alan Kenan Ece de "Senaryoyu çok beğendiğim. Deniz benim kuzenim. Onunla ilk kez aynı filmde yer alacağız. Cüneyt Bey zaten bir efsane; okuma provasında bizi yere yıktı" dedi.

TANIŞMA GÜNÜNÜ KUTLAYACAĞIZ

Cüneyt Arkın, filmin basın toplantısında esprileriyle ekip arkadaşlarını güldürdü. Usta oyuncu, kendisini sette yalnız bırakmayan eşi Betül Hanım için "Yarın karıcığımla tanışma günümüz. Betül hayatıma girdiği günden bu yana beni her gün baştan yarattı. Evlilik yıldönümümüz yerine tanışma günümüzü kutluyoruz" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Cüneyt Arkın Orçun Benli Deniz Uğur Kenan Ece Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title