Haberler

Gittiği Sağlık Ocağında Doktoru Tehdit Eden Tuba Ekinci, Karakolluk Oldu

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Tuğba Ekinci, Beşiktaş'ta gittiği bir sağlık ocağında, "Sen geçen sene bize bağırdın; seni muayene etmem" diyen aile hekimini tehdit edince karakolluk oldu

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde ikamet ettiği Beşiktaş'taki sağlık ocağına gitti. Ekinci, geçirdiği hastalık nedeniyle tedavi olmak istedi. Ancak doktorla geçen sene yaşadığı tartışma nedeniyle gerginlik yaşadı. İkilinin arasındaki tartışma sakinleştirilemeyince olay yerine polis ekipleri geldi.

"SENİ MAUYENE ETMEM"

Ekinci'nin muayene talebini kabul etmeyen doktor, "Sen geçen sene bize bağırdın; seni muayene etmem. Git buradan" diyerek kovdu. Ekinci ise doktora hakaret etti.

Gittiği Sağlık Ocağında Doktoru Tehdit Eden Tuba Ekinci, Karakolluk Oldu

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ekinci ile Doktor Atlas Kaplan, birbirlerinden şikayetçi olunca savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Taraflar ifadelerinde birbirlerini suçlayıp karşı tarafın cezalandırılmasını istedi. Ekinci hakkında, kamu görevlisine hakaret suçundan, doktor hakkında ise görevi kötüye kullanmaktan dava açıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Ekinci Beşiktaş Ekinci Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (68)

46:

Paraniz var sohretiniz var diye doktorlra bagramasiniz hakaret edemesinniz her sekilde diktorlar mecbursunuz

272
0
yanıtYanıtla
TESLA:

o eskidendi hanımefendi artık öyle yok şuyum yok buyum tehdit devri kapandı bitti

172
2
yanıtYanıtla
Gerçek:

Hastanın doktor seçme hakkı var, aynı şekilde doktorunda hasta seçme hakkı var. Daha önce bağırıp çağıran hasta neden doktor değişimi talep etmemiş. Hastanın bu hakkı varken daha önce hakaret ettiği doktora tekrar gitmesinde ben art niyet ararım. Doktor da bunu hissetmiş ki muayene etmeyi kabul etmemiş sonuçta yini sanatçıdan hakaret yemiş doğal olarakta karakolluk olmuşlar. Sanatçı sanatçıdan önce insan olmayı öğrenmeli bence.

151
3
yanıtYanıtla
misafir:

iki sacma sapan tükü söylemeylen baldir bacak göstermeylen, bunlar kendilirini ne saniyorlar ya,

142
0
yanıtYanıtla
hulsi kaplan:

kadında göğüsten başka bişe yok beyin sıfır yorum yapan bazı arkadaşlara hatırlatma doktorun acil değilse muayene etmeme hakkı var bilmeden sallamayın

102
2
yanıtYanıtla
Kılçık:

Gündemden düşen sanatçıların gündem yaratmayı amaçlayan reklam kokan hareketleri. O kadar sağlık ocaklarına gittim. doktorum en az 5 kez değişti. Hepside gayet iyi insanlardı.

103
1
yanıtYanıtla
ALİ:

hastayım bu karıya beygir gibi ya

2
91
yanıtYanıtla
Büşşşş:

Ya bu kadin dan biktik ya ama doktor haksiz bence nolursa olsun o bi hasta.Ama bunlarin herseyi yalan oldugu icin bence Tugba Ekinci yalan soyluyo :)

54
7
yanıtYanıtla
neco:

doktorun hastayı reddetme hakkı vardır acil değil ise eğer

yanıt9
yanıt3
Derya:

Kesinlikle 2 taraf da hatali. Doktorun ben seni muayene etmem dememesi gerekirdi. Ve tabiki de doktora veya gorevdeki herhangi birine de haraket etme hakkini da kimse kendinde bulamaz, bulmamali

56
3
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title