Haberler

Genç oyuncuyu darp edip tecavüz eden kurye 22 yıl hapis cezası aldı

Güncelleme:

Gece yarısı sokakta taksi arayan oyuncu A.T.'yi Kemerburgaz'daki ormanlık alana kaçırıp şiddet uygulayıp tecavüz eden kurye Bayram Babakulyyev, 22 yıl hapis cezası aldı.

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayda genç oyuncu A.T., 25 Eylül günü arkadaşlarıyla eğlenmek için dışarı çıktı. Gece saatlerinde çorba içmek için bir Eyüpsultan'daki bir restorana giden arkadaş grubunun arasının tartışma çıktı. Oyuncu olay sonrası sokakta taksi bulmak için yürürken motosikletli iki kişi tarafından kaçırıldı.

ÖNCE DARP SONRA TECAVÜZ

Sabah'ta yer alan habere göre, korkunç olayla Kemerburgaz'daki bir ormana götürülen oyuncu, önce darp edildi sonra tecavüze uğradı. Tecavüzcülerin elinden bir kamyonun önüne atlayarak kurtulan oyuncu, hemen karakola giderek şikayetçi oldu.

22 YIL HAPSİ CEZASI ALDI

İhbar sonrası 21 yaşındaki kurye Bayram Babakulyyev, gözaltına alınıp cezaevine gönderildi. Suçlamaları kabul etmeyen Babakulyyev, oyuncunun kendi isteğiyle motosikletine bindiğini iddia etti. Adli Tıp Kurumu, tecavüz ve darbı tespit etti. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan kurye, 22 yıl hapse mahkum edildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kemerburgaz Haberler

500

Yorumlar (53)

SONAKIL:

Kadınlar diyor ki. Bize kimse karışmasın, istediğimiz gibi giyinir istediğimiz zaman ve yerde gezeriz. Babalarımız eşlerimiz kardeşlerimiz her şeyimize göz yumsun. Bize kimse nasihat etmesin her şeyi biz biliyoruz. Aksi halde polis çağırıp gözünden bile sakınan babamızı canından bile çok seven eşimizi başı dik gezmek isteyen delikanlı kardeşimi kanuna havale ederim. Bakın çok şeye alışıyoruz zamanla genişliyoruz zaten. Ailede sayğı sevgi bitti. Oyunu kurallarına göre yaşamaya başladık.

58
22
yanıtYanıtla
tiriviri:

turkmenler buraya fuhus icin geliyor devlet neden bunlarla doldurdu turkiyeyi defolsun gitsunler

49
10
yanıtYanıtla
:

ÖNCE 4 MİLYON SURİYELİ BİR GİTSİN BAKALIM

yanıt23
yanıt6
atletli adam:

Hepsi gitsin

yanıt13
yanıt3
FETÖCÜLER İYİ ÇALIŞIYOR..:

YORUMLARIN ÇOĞU YURT DIŞINDAN ve FETÖ TİMLERİ, İSTANBULDA KARPUZ KAMYONU DEVRİLSE SUÇU HÜKÜMETE BİR ŞEKİLDE YÜKLEYEN BU GÜRUH HER YERDE DÜZENLİ ÇALIŞIYOR. . )) MİLLETİMİZ FERASET SAHİBİDİR, YEMİYOR BU HERZELERİNİZİ, BAKIN HER SIKINTIYA RAĞMEN BUGÜN YENİ BİR AÇILIŞ DAHA YAPILDI, HAMD OLSUN. .

22
35
yanıtYanıtla
Tuna:

Ülkemizin kasasını boşaltmak için bir kapı daha mı açıldı?

yanıt12
yanıt5
gurbetci:

düsünürseniz hayvanlar bile tecavüz edmiyor köpekler bile misal disi köpek istemesse olmuyor

37
20
yanıtYanıtla
duyun:

MÜLTECİLERİ YOLLAYIN ÜLKELERİNE. ZAMANLA MİLLET GÖNDERECEK BİLİN

54
3
yanıtYanıtla
Bu ne:

Ceza çok az

46
7
yanıtYanıtla
Dev:

Kuryeyi de biz cikelim. Kısasa kısas

43
9
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title